free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κέντρο Ανέλιξης Ταλέντων Διαιτητών 3ης Κατηγορίας στον Πειραιά

Ενημερωτική ανακοίνωση από την ΕΠΣΠΠ

Από  τις 20 έως 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά (ξενοδοχείο Savoy) ο Α΄ κύκλος του Κέντρου Ανέλιξης Ταλέντων Διαιτησίας από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με την υποστήριξη και την συνεργασία της  Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά, στον οποίο θα συμμετάσχουν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας (6η και 8η Περιφέρεια), καθώς επίσης και οι μέντορές τους.

Στόχος του Προγράμματος είναι η εξεύρεση νέων διαιτητών, με προοπτική αξιολόγησης στην ανώτερη εθνική κατηγορία, μετά από ένα χρονικό διάστημα, υπό την επίβλεψη της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Επιπρόσθετα, επιτυγχάνεται η εκπαίδευση των μεντόρων – προπονητών, η μεθοδολογία συγκέντρωσης στοιχείων και ο σύγχρονος τρόπος καθοδήγησης και ανέλιξης νέων διαιτητών σε εθνικό, αλλά και αντίστοιχα ο επιθυμητός τρόπος ανέλιξης σε τοπικό επίπεδο, δηλαδή στις ΕΠΣ που ανήκουν.

Κύριος εκπαιδευτής θα είναι ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Κύρος Βασσάρας, τον οποίο θα πλαισιώσουν εξειδικευμένοι εκπαιδευτές και συνεργάτες. Τις εργασίες του  προγράμματος θα παρακολουθήσουν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Πειραιά.

«Νέες Εφαρμογές Αντιληπτικής Ικανότητας  και Κινησιολογίας στο Ποδόσφαιρο»

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά  ενημερώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου  2016 στην αίθουσα «Αρχελάου Θέατρο Θρακομακεδόνων» πραγματοποιείται το σεμινάριο: «Νέες Εφαρμογές Αντιληπτικής Ικανότητας  και Κινησιολογίας στο Ποδόσφαιρο» το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της.

Ομιλητές είναι οι :Βαγγέλης Μπεκρής (Καθηγητής ΤΕΦAΑ, προπονητής ποδοσφαίρου)

Δημήτρης Μπούτρος (Fouder & CEO MPF, Προπονητής κινησιολογίας & γυμναστής ποδοσφαίρου)

Δημήτρης Ελευθεριάδης (προπονητής πιστοποιημένος UEFA A’, αναλυτής στατιστικής  & τακτικής ποδοσφαίρου).

*Διοργανωτής & συντονιστής ο Νίκος Σιδηρόπουλος (χειρουργός οδοντίατρος – διοργανωτής ημερίδων με θέματα υγείας, αθλητισμού & πολιτισμού).

*Για πληροφορίες οι τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον κ. Νίκο Σιδηρόπουλο στο τηλ. 6937-638644

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (14 και 15/4) στον Πειραιά

Abola Team 3

Συζητήσεις με Αίαντα Σαλαμίνας ο νεαρός και σπουδαίος πορτιέρο Παναγιώτης Βαβάκας του οποίου ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική πορεία στον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

Ποινές από την ΕΠΣ Πειραιά!

Abola Team