free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πανηγυρίζει η Δάφνη Π. Φαλήρου την άνοδο!

Η Δάφνη τα κατάφερε (0-0) και μετά από δύο χρόνια απουσίας επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία!

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0-0

Η επιστροφή της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου στην Α’ ΕΠΣΑ εδώ και λίγη ώρα είναι γεγονός! Η ομάδα των νοτίων προαστίων εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το πλεονέκτημα της έδρας και της ισοπαλίας και με το 0-0 κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου, πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, όπως αναμενόταν άλλωστε αφού τις ομάδες τις χώρισε μόνο ένας πόντος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ διεξήχθη μπροστά σε περίπου 300 θεατές. Το ματς είχε ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο πρώτο μέρος ο Ποζίδης στάθηκε άτυχος, αφού είδε το σουτ του στο 22’ να σταματάει στο δοκάρι, αφού πρώτα απέκρουσε ο Στουραΐτης. Ακολούθησαν δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις του Σκανδαλάκη, σε σουτ του Τσάτσα στο 29’ και απευθείας φάουλ του Θανασάη στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να πετύχουν γκολ, αφού η ισοπαλία αρκούσε μόνο στους γηπεδούχους, χωρίς να τα καταφέρουν. Κορυφαία τους στιγμή ήταν το τετ-α-τετ στο 75’ όταν ο Τσάτσα σούταρε άουτ. Καλύτερες στιγμές των γηπεδούχων ήταν στο 67’ με την κεφαλιά του Καλλιοντζάκη, που απομάκρυνε ο Σκεπετάρης πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και το δοκάρι του Βενάρδου στο 91’, μετά από λάθος του Στουραΐτη. Έτσι, με το σφύριγμα της λήξης η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την Α’ ΕΠΣΑ!

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Κουτσογιάννος – Σταύρογλου.

ΔΑΦΝΗ Π.Φ.: Σκανδαλάκης, Κακάζης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Γιουκάκης, Ρισβάς (72’ λ. τρ. Τουρλίδας), Μίχος (79’ Ντερβισάι), Καρζής, Αναστασάκης, Καλλιοντζάκης (88’ Βενάρδος), Ποζίδης.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ.: Στουραΐτης, Κακαράκης Α., Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Σκεπετάρης, Πατέλης, Κακαράκης Χ. (46’ Μέμι), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη, Λάλα (78’ Τζαβάρας).

*Οι δύο ομάδες τερμάτισαν με διαφορά μόλις ενός βαθμού στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ (64 έναντι 63), ενώ είχαν δεχτεί τα ίδια γκολ στο πρωτάθλημα (22), αν και η Άμιλλα είχε πετύχει περισσότερα (61 έναντι 54). Στα μεταξύ τους ματς υπήρξε κι εκεί μία ισορροπία, αφού η Δάφνη κέρδισε στην έδρα της με 1-0 με την Άμιλλα όμως να επικρατεί στο Περιστέρι με 2-0. Επίσης η Δάφνη αντλεί μεγάλη δύναμη από την έδρα της, αφού σε 15 ματς φέτος μέτρησε 35 βαθμούς με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες με τέρματα 27-8 υπέρ! Πάντως και η συγκομιδή της Άμιλλας δεν ήταν κακή εκτός έδρας αφού είναι τρίτη στον ειδικό πίνακα μετρώντας 25 βαθμούς (7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες) και τέρματα 21-9.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Με το “δεξί” στα φιλικά η Άμιλλα 3-1 την Ανθούπολη -Τα γκολ Θανασάι, Μπέλης, Λατίφ

Τάσος Ζαφειρίου

Ο Θοδωρής Κουτσουδάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αγ. Δημητρίου αφού συμφώνησε με τον πρόεδρο Μανώλη Τζινευράκη

Abola Team 3

Νίκος Χατζηλιάς (Πανιώνιος Καισαριανής): “Ευελπιστούμε να καθιερωθούμε στην Β’ Αθήνας”

Τάσος Ζαφειρίου