free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά στο Κορωπί! (pics)

 

Συμμετείχαν έντεκα ομάδες με τους Άρη Βούλας (στα Τζούνιορ), Παλλήνη (στους Παμπαίδες) και Νικητές (στους Παίδες) να κατακτούν τα τρία τρόπαια

 

Άκρως επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση του τουρνουά στο Κορωπί με την συμμετοχή έντεκασωματείων!Συγκεκριμένα, στο μίνι πρωτάθλημα συμμετείχαν ο ΑΟ Παιανίας, ο Παλληνιακός, η Αρτέμιδα, ο Ακράτητος, ο Άρης Βούλας, το Πόρτο Ράφτη, ο Ολυμπιακός Βάρης, ο Παναθηναϊκός, ο Παμπαιανικός, οι Νικητές και η διοργανώτρια ομάδα ΑΟ Κορωπίουμε τα τμήματα Τζούνιορ, Παίδες και Προτζούνιορ.

Το παρών έδωσαν πάνω από 300 φίλοι του ποδοσφαίρου που απόλαυσαν συναρπαστικά παιχνίδια. Εκεί ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΟΚ Παναγιώτης Πάντου, ο Δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Φλαμπούρης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Άρη Βούλας κατέκτησε το Κύπελλο στην κατηγορία Τζούνιορ αφου επικράτησε στον τελικό 1-0 της Αρτέμιδας. Στους Παμπαίδες η Παλλήνη ήταν νικήτρια (1-0 στον τελικό τον Άρη Βούλας), ενώ στους Παίδες οι Νικητές επιβλήθηκαν 1-0 της Παλλήνης και πήραν το τρόπαιο.

Για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του ΑΟΚ Αντώνης Οικονόμου που ευχαρίστησε όλα τα σωματεία τα οποία συμμετείχαν. Παράλληλα δεν ξέχασε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στη διοίκηση του Κορωπίου όσο και στους συνεργάτες του, αφού όλοι μαζί δούλεψαν πολύ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

Ανακοίνωση για το τουρνουά εξέδωσε και ο Άρης Βούλας που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Τζούνιορ και την δεύτερη στους Παμπαίδες. Οι κιτρινόμαυροι αναφέρουν συγκεκριμένα: ”Το σωματείο μας συμμετείχε με 70 αθλητές σε 3 ηλικιακές κατηγορίες και έδωσε το δικό του στίγμα τόσο αγωνιστικά όσο και από πλευράς προσέγγισης των αγώνων μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι. Οι αθλητές, οι γονείς οι προπονητές και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστήθηκαν στο έπακρο τη συμμετοχή μας! Αγωνιστικά κατακτήθηκε η πρώτη θέση στην κατηγορία Τζούνιορ και την δεύτερη στους Παμπαίδες”.

 

Related posts

Αλλάζουν σελίδα οι ακαδημίες του Ατρόμητου Κερατσινίου-Όλα τα πρόσωπα που τις απαρτίζουν

Abola Team 3

Με 210 παιδιά η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Παθιακάκη! (pics)

Ρένος Γιαμπουράς

Κλήσεις στις Μικτές από την Ένωση Πειραιά (γεννηθέντες 2004-2005)

Abola Team 3