free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

Euro 2016: Βαρύ πρόστιμο σε Κροατία από UEFA (video)

Πληρώνει «χοντρά» η κροατική ομοσπονδία για τα όσα συνέβησαν με τους οπαδούς της στο παιχνίδι με την Τσεχία. 

Δεν άφησε ατιμώρητη τη συμπεριφορά των Κροατών η UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στην «χρβάτσκα», για τα όσα έγιναν στο περιθώριο του παιχνιδιού με την Τσεχία. 

Υπενθυμίζεται πως οι Κροάτες… έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους στις εξέδρες, πέταξαν δεκάδες καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έριξαν κροτίδες (μία τραυμάτισε έναν άνθρωπο της ασφάλειας), ενώ ο διαιτητής Κλάτερνμπεργκ αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά την αναμέτρηση, λόγω των όσων συνέβησαν. 

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι εξ’ αυτών που συμμετείχαν στα επεισόδια έχουν αναγνωριστεί από τις Αρχές ως «χούλιγκαν» και δεν θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν εισιτήρια για το υπόλοιπο Euro, με την UEFA ουσιαστικά να τους απαγορεύει την παρουσία τους στα γήπεδα της Γαλλίας. 

Πηγή: sport-fm.gr

[iframe src=”https://embed.reembed.com/www.sport-fm.gr/1KSubd1Reyxl1SI1Y03FPGc9″ allowfullscreen frameborder=”0″ width=”560″ height=”345″ ] [iframe src=”https://embed.reembed.com/www.sport-fm.gr/2kR5-D2DBxsC1W_zgp3Kahxc” allowfullscreen frameborder=”0″ width=”560″ height=”345″ ]

Related posts

Άννα Κορακάκη: H πρώτη γυναίκα λαμπαδηδρόμος στην ιστορία

Abola Newsroom

Ζιμπάμπουε: Συνέλαβαν αθλητές γιατί δεν πήραν μετάλλιο!

Ρένος Γιαμπουράς

Δανία: Δύο γκολ ο Πιέρος Σωτηρίου! (βίντεο & φώτο)

Abola Newsroom