free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Είπε το «ναι» και συνεχίζει στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου ο Αλ. Καραχάλιος!

Παρότι είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του, ο ικανός μεσοεποθετικός ανέτρεψε τα δεδομένα και ανανέωσε με τους «ερυθρόλευκους»

 

 

Αλλαγή δεδομένων και παραμονή Καραχάλιου στο Μπογιάτι! Μπορεί ο ικανότατος μεσοεπιθετικός να είχε ανακοινώσει την αποχώρηση τους από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο η διοίκηση υπό την προεδρία του Κοσμά Λεπατατζή κατάφερε να τον μεταπείσει και να τον κρατήσει στον σύλλογο.

Όπως ενημερωθήκαμε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου είχαν κρίσιμη συνάντηση χθες με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είπε το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε και συνεχίζει στο Μπογιάτι. Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς ο Αλέξανδρος Καραχάλιος είναι παίκτης βαρόμετρο και με τις ικανότητες του μπορεί να ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής, υπό το κοουτσάρισμα του Νίκου Κόκκινου.

Ο Καραχάλιος διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από εθνικά πρωταθλήματα, ενώ κατά το παρελθόν αγωνιστεί με επιτυχία σε Ιωνικό, Νέα Ιωνία, Αχαρναϊκό, Εθνικό, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναργειακό, Γλυφάδα, Πανηλειακό, Ηλιούπολη, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Λάρισα, Διαγόρα και Απόλλων Σμύρνης!

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Κοσμάς Λεπατατζής, ο Αλέξανδρος Καραχάλιος, ο κ. Σωτήρης Μαβρονάσιος και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μακρής.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ευχαριστήριο του Σαρωνικού στο Μιχάλη Kουρούμαλο

admin

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 1-1 : Τα στιγμιότυπα

admin

Την Τετάρτη Μάχη Μαραθώνα – Μαρκό

Abola Team