free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Τέλος από τον Άγιο Στέφανο Ιωσήπου και Λιόντας

Οι δύο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από τον σύλλογο

 

 

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκονται οι Μηνάς Ιωσήπου και Μαρίνος Λιόντας! Τόσο ο ικανός κεντρικός αμυντικός που είχε γεμάτη σεζόν πέρυσι, όσο και ο έμπειρος τερματοφύλακας ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, στον οποίο ευχήθηκαν καλή συνέχεια.

Ο Ιωσήπου συγκεκριμένα, που είχε περάσει και κατά το παρελθόν με επιτυχία από την ομάδα του Μπογιατίου έγραψε στο facebook: Μετά την αποχώρηση μου από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους γυμναστές που συνεργάστηκα τα τρία τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση και ιδιαίτερα το κ. Νίκο Αξιώτη που ήταν πάντα δίπλα μας, τέλος τους φίλους της ομάδας που ήταν εκεί και στα καλά και στα άσχημα. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα και ελπίζω να βρεθεί σύντομα εκεί που της αξίζει.

Από την μεριά του ο Λιόντας έστειλε τις δικές του ευχαριστίες προς τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα στον Δημήτρη Ράπτη, προπονητή τερματοφυλάκων, και τον Πάνο Χανδρινό.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Δύσκολα ο Παλληνιακός 2-0 εκτός έδρας την Ατλαντίδα

Abola Team 3

Επιστροφή Βίλα στον Κεραυνό Κερατέας που νίκησε με 2-0 τον Παθιακάκη

Abola Team 3

Παλλαυρεωτικός: Δεν μας ενδιαφέρουν οι κόντρες άλλων

Nάσος Φακίδης