free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Καθοριστική η ΓΣ της Δευτέρας για τον ΑΟ Περιστερίου

 

Μετά από δύο άκαρπες γενικές συνελεύσεις, η οριστική και καθοριστική γενική συνέλευση, θα γίνει τη Δευτέρα 11/07/16 και ώρα 8μμ στα γραφεία του ΑΟ Περιστερίου (Κρέσνας 90).

 

Μάλιστα από τον ΑΟ Περιστερίου αναφέρουν χαρακτηριστικά:”Βάσει καταστατικού έτσι πρέπει να γίνει, αλλά είναι παράδοξο στις δύο πρώτες γενικές συνελεύσεις να μην παρουσιάζονται ούτε καν τα μέλη του πρώην διοικητικού συμβουλίου.

Είναι σίγουρο ότι υπάρχει μια αδιαφορία των μελών, γιατί όλοι είναι επαναπαυμένοι ότι οι ίδιοι και οι ίδιοι που διοικούν την ομάδα για πάνω από δύο δεκαετίες, θα συνεχίσουν να το κάνουν. Όμως είναι σίγουρο ότι έχει έρθει η κόπωση από τη συνεχή ενασχόληση τους και είναι άγνωστο το τι θα πράξουν, γι’ αυτό καλούνται όλοι να παραστούν στην Γενική Συνέλευση έτσι ώστε να συζητήσουν και να εκλεγεί νέο Δ.Σ. Είναι απαραίτητο να παραβρεθούν όλοι στη Γενική Συνέλευση. Η αδιαφορία δεν ωφελεί κανέναν. Δύσκολες εποχές-εύκολες αποφάσεις όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Το σωματείο είναι άριστα οργανωμένο και όποιος θέλει , το αγαπά και ενδιαφέρεται μπορεί να ασχοληθεί καθαρά ερασιτεχνικά και συλλογικά. Αρκεί το μεράκι πλέον”.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ακόμα βάζει η Σάντα!

Abola Team

Απέκτησε Παπαδόπουλο ανανέωσε ο Αθανασιάδης στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Abola Team 2

Μεγάλο διπλό ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 2-1 εκτός τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3