free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αλλαγή διοίκησης, κοντά σε Μάκρα!

 

Αποχώρησε ως επιτυχημένος από την προεδρία της ομάδας ο Λάμπης Σοφιανόπουλος!

Επίσης στο νέο συμβούλιο δεν θα συμμετέχει ούτε ο Σταύρος Τζουανόπουλος, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η δυάδα, αναμφίβολα, πρόσφερε πολλά στον ΑΟ Ιλίου με αποκορύφωμα την περσινή άνοδο της ομάδας στη Β’ ΕΠΣΑ. Όμως ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι η ομάδα παραμένει σε κάλα χέρια, καθώς στην προεδρία θα βρίσκεται πλέον ο Μπάμπης Λερούτσος, ο οποίος θα έχει δίπλα του ικανότατα στελέχη. Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Μπάμπης Λερούτσος, Α’ αντιπρόεδρος: Γιώργος Γκάτσης, Β’ αντιπρόεδρος: Βασίλης Καλούλης, Γραμματέας: Αναστασία Βλάχου, Ταμίας: Άννα Μπαφέ, Β’ ταμίας: Βασίλης Παπαδημητρίου, Έφορος: Άρης Ντέμο, Γενικός αρχηγός: Στέλιος Ανταλής, Ειδ. γραμματέας: Θανάσης Ζήσης, Μέλη: Γιάννης Φούκης, Νίκος Σταύρου.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΟ Ιλίου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου επιθετικού από τη Χρυσούπολη Λευτέρη Μάκρα από τη Χρυσούπολη βρίσκεται ο ΑΟ Ιλίου που μάλιστα δεν αποκλείεται και σήμερα να ανακοινωθεί! Ο έμπειρος επιθετικός την περασμένη σεζόν βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία (Β’ ΕΠΣΑ) πετυχαίνοντας συνολικά 10 γκολ σε 2212’ συμμετοχής!  

ΠΗΓΗ ,ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (13/11) πρόγραμμα στις τρεις κατηγορίες

Abola Team

Δώστε τους την άνοδο από τώρα!

abola10

Γιόρτασε την άνοδό της η ΑΕ Αιγάλεω