free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

«Βόμβα» με Ντογκοτάρι ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Τον ικανό τερματοφύλακα που ανήκει στην Καλλιθέα απέκτησαν με την μορφή του δανεισμού οι «ερυθρόλευκοι» – Στο Μπογιάτι και ο Κάρο

 

Εγγύηση στα γκολπόστ με «Ντόγκο»! Το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Αλέξανδρου Ντογκοτάρι κατάφερε να πραγματοποιήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου υπό την προεδρία του Κοσμά Λεπατατζή.

Όπως έγινε γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» μετά από συνεχείς επαφές και μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν να πείσουν την Καλλιθέα να παραχωρήσει τον ικανότατο τερματοφύλακα με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Έτσι, ο 21χρονος άσος, που προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με την φανέλα του Κρυονερίου, μετακομίζει στο Μπογιάτι με στόχο να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει ακόμα πιο έτοιμος στο Ελ Πάσο. «Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για την ευκαιρία που μου δίνουν να πάρω μέρος και εγώ στην προσπάθεια που γίνεται να ανέβει η ομάδα στην Γ Εθνική κατηγορία! Εύχομαι σε όλους τους συμπαίχτες μου να έχουμε υγεία και επιτυχίες», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο «Ντόγκο».

Να θυμίσουμε πως στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο Ντογκοτάρι συναντά τον έμπειρο προπονητή Νίκο Κόκκινο, με τον οποίο είχε άψογη και άκρως επιτυχημένη συνεργασία πέρυσι στον ΑΟ Κρυονερίου, σε μια ονειρική χρονιά.

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για το Μπογιάτι, καθώς αποκτήθηκε επίσης ο 33χρονος αμυντικός μέσος Αριστείδης Κάρο. Διαθέτει ποιότητα και σημαντικές εμπειρίες, έχοντας αγωνιστεί στο Κορωπί, ενώ πέρυσι ανήκε στο Δήλεσι.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα 11/2

Abola Newsroom

Οι Δηλώσεις του Γιάννη Μαγγίνα για το 0-0 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με τον Σαρωνικό Αναβύσσου

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Δράση σε Αρτέμιδα και Γλυκά Νερά

Abola Team