free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Άλλη δυναμική στις Ακαδημίες του Σαρωνικού μετά τη συνεργασία με Ατρόμητο

 

Η ομάδα της Αναβύσσου εντάχθηκε στο δίκτυο Ακαδημιών του Ατρόμητου

 

Έκανε «21» το δίκτυο σχολών Ατρόμητου που ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Σαρωνικό. Η ομάδα της Αναβύσσου είναι η 21η ομάδα που εντάσσεται στο δίκτυο σχολών. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου. Νέος μέλος μας  είναι ο ΑΟ Αναβύσσου –Σαρωνικός που ιδρύθηκε το 1971.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε ανάμεσα στον υπεύθυνο του δικτύου Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του Σαρωνικού Κωνσταντίνο Μπούκη ο οποίος μιλώντας για την συνεργασία αυτή τόνισε τα εξής:

«Πιστεύουμε ότι ο Ατρόμητος έχει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και οι παράγοντες του συλλόγου μας θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους από τα εφόδια που θα πάρουν από καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου.

 Την ίδια δυνατότητα θα έχουν και οι προπονητές μας με απώτερο στόχο τη μέγιστη βελτίωση του Σαρωνικού.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και θα αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια όχι μόνο για την συνέχεια της καριέρας τους αλλά και να βελτιώσουν τον χαρακτήρα τους, να καλλιεργήσουν τις ηθικές αξίες του ποδοσφαίρου όπως η αλληλεγγύη,  η συνεργασία και το ήθος».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Η κλήρωση στην τελική φάση των πρωταθλημάτων Νέων-Παίδων της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Νταούδης Άγγελος (Χαραυγιακός): “Ανοδική η πορεία των ακαδημιών μας”

abola10

Η Κ16 της Κηπούπολης 3-1 την αντίστοιχη του Α.Ο. Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου