free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Έκτακτο Δ.Σ. ζητούν οι Βαγγέλης Καραμολέγκος και Άκης Θηβαίος

 

Προσωπική δήλωση του α’ αντιπροέδρου της ΕΠΣΑΝΑ και του μέλου του Δ.Σ. της Ένωσης – Τι είπε ο Βασίλης Σπαθής

 

Τόσο ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Καραμολέγκος όσο και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Άκης Θηβαίος, με προσωπική -ξεχωριστή- δήλωση την οποία εξέδωσαν ζητούν έκτακτο Δ.Σ., μετά τα όσα διαδραματιζόμενα στον χώρο της διαιτησίας στην Ένωση.

Ο κ. Καραμολέγκος τονίζει πως η Ένωση πρέπει να πάει… προχθές σε Διοικητικό Συμβούλιο για λόγους αρχής, αξιοπρέπειας και ηθικής τάξης, ενώ ο κ. Θηβαίος μιλά για μια ιστορία που έχει εξελιχθεί σε reality show και διασύρει την Ένωση. «Η πιο έντιμη στάση ΟΛΩΝ μας είναι να πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΑ ΔΣ υπό φυσιολογικές συνθήκες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες το βράδυ ο Άκης Θηβαίος: «Παρακολουθώ έκπληκτος την Ένωση στην οποία έχω την τιμη να ειμαι μελος να διασύρεται σε σάιτ και τηλεοπτικές δικες,η πιο έντιμη στάση ΟΛΩΝ μας είναι να πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΑ ΔΣ υπό φυσιολογικές συνθήκες , οχι ένα reality show ούτε δικαστήριο. Καλώ τον οποιοδήποτε εχει καποιο στοιχειο να το αποκάλυψει γιατι η κατάσταση σε λίγες μέρες θα γίνει απο σοβαρη γελοία ! Ακης Θηβαίος μελος Δ.Σ. ΕΠΣΑΝΑ».

Και η ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Καραμολέγκος: «Διοικητικό συμβούλιο προχτές!!!! Έκτακτο ΔΣ για λόγους αρχής, αξιοπρέπειας και ηθικής τάξης,εκπτώσεις με τα τρία παραπάνω δεν γίνονται! Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως η αλήθεια θα λάμψει!Ας αναλάβει ο καθένας μας τις ευθύνες που του αναλογούν.»

***Από την μεριά του ο παρατηρητής και εκπαιδευτής διαιτησίας Βασίλης Σπαθής, συνεργάτης του αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΑΝΑ Αριστ. Σπανέα στους ορισμούς των διαιτητών, δήλωσε: «Επειδή γίνεται πολλή κουβέντα γύρω από τους ορισμούς και τις παρεμβάσεις, όταν θα κληθώ στο Δ.Σ. της Ένωσης, θα πάω με τον κ. Σπανέα και ό,τι έχω σχετικά με παρεμβάσεις, θα το πω εκεί».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Παρελθόν Γ. Φαράκος και Ν. Κοντάκης από την τεχνική ηγεσία της Μάχης Μαραθώνα

Abola Team 2

Αστέρας Βάρης «Ενίσχυση» με Τουρούκη

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 18/2

Abola Newsroom