free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Εκπληκτικό φινάλε στα Βριλήσσια

Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Κένταυρο και Ήφαιστο με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση.

 

 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 12’ με το σουτ του Χίου να το αποκρούει ο Θεοδωρίδης.

Στο 22’ ήρθε η δεύτερη καλή φάση των φιλοξενουμένων με τον Τύρπο να πιάνει την κεφαλιά από φάουλ του Χίου όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 24’ νέα μεγάλη φάση αυτή την φορά με τον Νισαριώτη να σουτάρει από κοντά όμως ο Θεοδωρίδης έδιωξε εντυπωσιακά.

Η προειδοποιητική βολή για τον Ήφαιστο που δεν μπορούσε να σκοράρει ήρθε στο 40’ όταν ο Δέτσης σούταρε και απέκρουσε ο Στουραϊτης. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Δέτσης βρήκε δίχτυα καθώς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, κόντρα στην ροή του αγώνα.

 

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Περιστερίου πίεσαν είχαν την κατοχή όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά μέχρι το 73′ όπου το σουτ του Νισαριώτη που βρήκε στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού.

Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή και με τον Μπότη να ευστοχεί έκαναν το 1-1. Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά και στο 83’ ο προωθημένος Κόλιος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στουραϊτη.

Ότι δεν κατάφερε ο Κόλιος για τον Κένταυρο, κατάφερε πάλι ο Μπότης με σουτ μέσα από την περιοχή για την ολική ανατροπή σε 1-2 στο 84′.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να σκοράρουν στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Τούντα να πιάνει την κεφαλιά από κόρνερ και να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

Κένταυρος Βριλησσίων : Θεοδωρίδης, Κοπανέλης (Θεοδωρίδης 35’), Γαληνάκης, Τούντας, Κόλιος, Κουλούρης, Μανίκας (Μωραϊτης 12’), Κουτσούβελης (Ένση 14’), Δέτσης, Μπότση, Κοντογιάννης

 

Ήφαιστος Περιστερίου : Στουραϊτης, Χριστόπουλος (Τσαγρής 69’), Σφίχτης, Ζώγκος,Παπαγιάννη, Κυριακόπουλος (Ζαφειράτος 51’), Μπότης, Τύρπος, Νισαριώτης, Κίτσιος, Χίος

Related posts

ΒΙΝΤΕΟ: Το άπιαστο σουτ του Γκρεβτσίδη!

abola10

Τέλος ο Κεφαλάς από τον Ιάσονα

Abola Team

Τα σημερινά (8/2/2020) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom