free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αίσθηση με Τσόλκα ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΠΑΣ Γαλάτσι, με την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, Αλέξανδρου Τσόλκα.  

 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των βορείων προαστίων ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Τσόλκα, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τα μετόπισθεν ενόψει της προσπάθειας που θα επιχειρήσουν για μία πρωταγωνιστική παρουσία στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας των βορείων προαστίων, έρχεται με την εμπειρία και τα έντονα ηγετικά χαρακτηριστικά που τον συνοδεύουν να αποτελέσει μία εξόχως χρήσιμη μονάδα για τον προπονητή Θόδωρο Κουτσουδάκη. Ο Τσόλκας έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό, σε αρκετές ερασιτεχνικές ομάδες της Αθήνας με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τον Αττικό, ενώ την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί σε ομάδα της Κύπρου.

Επίσης μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει τόσο την θέση του στόπερ, όσο και την νευραλγική του ανασταλτικού μέσου, γεγονός το οποίο ενδέχεται να λύσει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας. Από την προσεχή καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τερψιθέα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σπύρος Θεοδωράτος.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ 1-1 | Στιγμιότυπα

admin

Αγία Ελεούσα: «Όλοι μαζί ως το τέλος!»

Kώστας Παλαιολόγος

O 19χρονος σκόρερ του Ατρόμητου Χαλανδρίου Δημήτρης Νούλης

Τάσος Ζαφειρίου