free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αίσθηση με Ταμπουράκη ο ΑΟ Καραβάς

Την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου της Νίκαιας.

 

Με το πόδι… “πατημένο” στο γκάζι μπήκε σε μεταγραφικό επίπεδο στο 2017 ο Α.Ο. Καραβάς!

Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Νίκαιας μετά από αστραπιαίες ενέργειες, ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ταμπουράκη, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμπροσθοφυλακή της ομάδας και σαφέστατ ενδέχετια να αποτελέσιε ένα ακόμη σημαντικό «όπλο» για τον τεχνικό Τέλη Μελά.

Το νέο απόκτημα του ΑΟ. Καραβά είναι 30 ετών, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα των Σαλαμινομάχων ακι ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες. Έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει φορέσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία ιστορικές φανέλες όπως των Φωστήρα, Δόξα Βύρωνος, Προοδευτικής, Εθνικού, Περαμαϊκού ενώ τελευταία αγωνίστηκε στους Σαλαμινομάχους προσφέροντας τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία τους όπου σημείωσε 9 τέρματα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με το ξεκίνημα του νέου έτους η διοίκηση της ομάδας με πρωτοστάτες το δίδυμο Ιωσήφ Ρούσσο και τον πρόεδρο μας Χρήστο Σκανδάλη που έχουν οδηγήσει το σωματείο τα τελευταία χρόνια σε πολλές επιτυχίες, ξεκίνησαν με πρώτη κίνηση το πιο ωραίο δώρο για τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ. Σε μία χρονιά ορόσημο για την ιστορία του συλλόγου που γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση του προχώρησε σε μία μεταγραφική κίνηση ουσίας ντύνοντας στα κυανόλευκα τον 30χρονο επιθετικό Δημήτρη Ταμπουράκη. Ο Ταμπουράκης έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει φορέσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία ιστορικές φανέλες όπως του Φωστήρα, Δόξα Βύρωνος, Προοδευτικής, Εθνικού, Περαμαϊκού ενώ τελευταία αγωνίστηκε στους Σαλαμινομάχους προσφέροντας τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία τους όπου σημείωσε 9 τέρματα. Καλωσορίζουμε στην ομάδα τον Δημήτρη και είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

ΑΣ Ποντίων: «Διαζύγιο» με Ματθαίου

Nάσος Φακίδης

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Αμφιάλη

Nάσος Φακίδης

Πάντα στο «κόλπο» ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος