free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επέστρεψε ο Μαγαλιός στην Προεδρία της Αγίας Ελεούσας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στα διοικητικά δρώμενα της Αγίας Ελεούσας.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε, δημιουργήθηκε ένας ισχυρός διοικητικός κορμός, ο οποίος απαρτίζεται από αρκετούς επιχειρηματίες και ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι καλούνται να βγάλουν τον ιστορικό σύλλογο από το αδιέξοδο, στο οποίο είχε περιέλθει.

Τα αποτελέσματα των εκλογών, που διενεργήθηκαν, ανέδειξαν πρόεδρο τον Γρηγόρη Μαναλιό, ο ποοίος επιστρέφει στον διοικητικό θώκο.

Ο παλαιός πρόεδρος της Αγίας Ελεούσας μπαίνει μπροστά προκειμένου να επέλθει ισορροπία σε πολλά επίπεδα και ειδικά στο διοικητικό στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου γίνεται τεράστια προσπάθεια, ώστε η «Σάντα» να παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Μαγαλιός διαδέχεται στην Προεδρία τον Γιώργο Γιανναράκη, ο οποίος απέστειλε πριν λίγα 24ωρα την έγγραφη παραίτηση του.

Εκτός από τον Μαγαλιό στο νέο ΔΣ θα μετέχουν οι Γιώργος Νικολαϊδης, Μιχάλης Δαλαταριόφ, Χρήστος Τσουκαλάς, Παναγιώτης Καρατζάς, Ξενοφών Τουβάκης, Μάρκος Ρούσσος, Σπύρος Μπάρας, Παναγιώτης Μπούκλης, Φίλιππος Γεωργάς, Χαράλαμπος Κακαβούλης, Γιάννης Μυρωδιάς, Κώστας Λυκούδης, Κυριάκος Παυλίδης, Δημήτρης Σπυρόπουλος, Χρήστος Στεργίου.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Ήφαιστος για… φίλημα 5-1 την Λυκόβρυση

Abola Team

Κουσάνας: «Να βελτιώσουμε τα λάθη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε με Τσοπανάκο, λύθηκε η συνεργασία με Λιβαθηνό

Kώστας Παλαιολόγος