free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Γεροκωνσταντή η Αγία Ελεούσα

Την πρώτη της μεταγραφή στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου πραγματοποίησε η Αγία Ελεούσα, συνεχίζοντας ακάθεκτη την προσπάθειά της για άμεση ενίσχυση του ρόστερ.

Οι ιθύνοντες της νεοσύστατης διοίκησης του Γρηγόρη Μαγαλιού μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη του 20χρονου μεσοεπιθετικού Θανάση Γεροκωνσταντή.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕ Ιστιαίας, η οποία αγωνίζεται σατον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, αλλά και την ικανότητά του να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του και αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή Ηλία Ράμμου.

Μάλιστα, ο Γεροκωνσταντής θα έχειτην ευκαιρία την ερχόμενη Κυριακή (15/1) να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα τηςε νέας του ομάδας στην αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρώοτυ ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Τέλος Κλωνάρης και Διονυσόπουλος

Ορισιτκά παρελθόν από την Αγία Ελεούσα αποτελούν πλέον οι Πάρης Κλωνάρης και Διονύσης Διονυσόπουλος

Η ανάληψη της νέας διοίκησης υπό τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Μαγαλιό έφερε πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι παράγοντες της ομάδας θέλουν ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο σε όλους τους τομείς. Από την περασμένη εβδομάδα είχε αποχωρήσει ο Λάζαρος Αβίντογλου, ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή Παράσχου Βάλβη και η πρόσληψη του Ηλία Ράμμου για τον πάγκο της ομάδας, ενώ χθες είχε αποχωρήσει και 31χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Σταυριανουδάκης.

Ο 22χρονος Κλωνάρης είχε έρθει το καλοκαίρι του 2015 στην ομάδα, έκανε πολύ καλή χρονιά πέρυσι και το καλοκαίρι του 2016 η Αγία Ελεούσα τον είχε παραχωρήσεις τον Ολυμπαικό Λαυρίου Τελικά ο παίκτης τον Σεπτέμβριο του 2016 επέστρεψε εκ νέου στην ομάδα και στον φετινό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ. Πληροφορίες θέλουν τον Κλωνάρη να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τα Γλυκά Νερά.

Ο Δημήτρης Διονυσόπουλος ήρθε στην Αγία Ελεούσα τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ την προηγούμενη σεζόν ήταν στην Κύπρο Κορυδαλλού, όπου είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον Άγιο Δημήτριο.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Ολυμπιακός Λιοσίων για φίλημα!

abola10

Παπαρούνης: «Να τελειώσουμε ιδανικά τη χρονιά»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωση του ΓΣ Ηλιούπολης

admin