free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Β. Τσέπας: Ο Αήττητος έχει ήδη την φιλοσοφία ομάδας Γ’ Εθνικής

Αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές των γηπέδων της Ανατολικής Αττικής, με πλούσιες παραστάσεις σε υψηλότερες κατηγορίες.

Η αγάπη του για τον Αήττητο -αφού είναι γέννημα θρέμμα Σπαταναίος– και η υπέρβαση (μια από τις πολλές) του Νίκου Κατσιγιάννη τον έντυσαν το καλοκαίρι στα «πράσινα», αποτελώντας πλέον βασικό πυλώνα πάνω στον οποίο ο Αήττητος χτίζει ομάδα πρωταθλητισμού. Ο λόγος βεβαίως για τον Βαγγέλη Τσέπα, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις αποθεώνοντας τη διοίκηση Κατσιγιάννη, ενώ έσταξε μέλι για τον προπονητή του Πάρη Κωνσταντακόπουλο. Όσο για το εάν ο Αήττητος λειτουργεί ήδη σαν ομάδα Γ’ Εθνικής; «Θεωρώ πως ναι, ο Αήττητος είναι ομάδα Γ’ Εθνικής. Για να διεκδηκείς μια άνοδο άλλωστε πρέπει όλες οι λειτουργίες σου να είναι μια κατηγορία πάνω απ αυτή που αγωνίζεται, τόσο σε δυναμικό του ρόστερ όσο και σε όλη την οργάνωση ως ομάδα», απάντησε ο 33χρονος άσος.

Αρχικά ο Βαγγέλης Τσέπας μίλησε για το +5 από τον Ολυμπιακό Λαυρίου κι αν αυτό είναι μαξιλαράκι ασφαλείας: «Δεν θεωρώ μαξιλαράκι ασφαλείας το +5 που έχουμε. Νομίζω πως είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, να γινόμαστε καλύτεροι και να μην υπάρχει εφησυχασμός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφωσιομένοι στον στόχο μας, χωρίς να μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Εμείς να δίνουμε το 100% έτσι ώστε να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε τον στόχο της ανόδου». Όσον αφορά το κλίμα στην ομάδα, με όπλο τη διοικητική ηρεμία που προσφέρει η διοίκηση Κατσιγιάννη, ο έμπειρος άσος πρόσθεσε: «Το κλίμα στα αποδυτήρια από την πρώτη μέρα είναι καταπληκτικό, κάτι στο οποίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο αφενός η διοικητική ηρεμία, με επικεφαλής τον κ. Κατσιγιάνη και τα άλλα μέλη του ΔΣ που είναι συνέχεια δίπλα μας και δίνουν λύση σε ότι πρόβλημα υπάρξει. Αφετέρου η εξαιρετική δουλειά και η σωστή διαχείριση που έχει κάνει ο προπονητής μας, ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος, είναι κι αυτό ένα σημαντικό στοιχείο που μας έχει κάνει οικογένεια». Όταν ρωτήσαμε τον Τσέπα, αν βλέπει στο πρόσωπο του Αήττητου ήδη μια ομάδα Γ’ Εθνικής βάσει συνολικής λειτουργίεας, απάντησε: «Ναι, ο Αήττητος θεωρώ πως είναι ήδη ομάδα Γ’ Εθνικής. Για να διεκδηκείς μια άνοδο άλλωστε πρέπει όλες οι λειτουργίες σου να είναι μια κατηγορία πάνω απ αυτή που αγωνίζεται, τόσο σε δυναμικό του ρόστερ όσο και σε όλη την οργάνωση ως ομάδα. Γι’ αυτό και ο Αήττητος πρωταγωνιστεί». Τέλος χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι στην έδρα της Μαρκό: «Η Μαρκό είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αν. Αττικής. Έκανε σημαντική νίκη απέναντι στον Αχιλλέα και θα παλέψει σε όλα τα παιχνίδια προκειμένου να μείνει στην κατηγορία. Το παιχνίδι που έχουμε στο Μαρκόπουλο είναι πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». 

 

Related posts

Τον 19χρονο Μανιό και τον 21χρονο Μαυράκη απέκτησε η Ατλαντίδα

Abola Team 3

Κάτσικας: «Οι παίκτες μου δείχνουν αξιοπρόσεκτη συνέπεια»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα αποτελέσματα στα πλέι οφ της Α’ κατηγορίας

Abola Team