free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έκλεισε» Κοντάκο η Κοψαχείλα

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτη η Κοψαχείλα. Τα άτομα που απαρτίζουν την διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά απο συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του Παναγιώτη Κοντάκου, ενισχύοντας το ρόστερ της ενόψει της κρισιμης συνέχειας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματο της Β’ Κατηγορίας.

Το νέο απόκτημα της Κοψαχείλας είναι 29 ετών και ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες, στομέας στον οποίο ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης είχε εισηγηθεί την αναγκαιότητα ενίσχυσης.

.Νοκ άουτ ο Πελεκάσης

Τελειωμό δεν έχει η κακοδαιμονία με τους συνεχόμενους σοβαρούς τραυαμτισμούς βαισκών στελεχών, που «ταλανίζει» φέτος την Κοψαχείλα.

Σαν να μην έφτανε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Χιονά, που υπέστη ρήξη χιαστών και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τους έξι επόμενους μήνες, ήρθε να προστεθεί μία ακόμη ατυχία. Αυτή του Κώστα Πελεκάση. Ο δυτναμικός δεξιός οπισθοφύλακας γύρισε το πόδι του, με άμεση συνέπεια να μην υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη για τις ανάγκες της ερχόμενης κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για την τεχνική ηγεσία δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σίγουρα εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μάρτιν Μποσίσοβ, που υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα , όπως επίσης και ο Επαμεινώνδας Κόκκαλης, ο οποίος απουσιάζει στην Λέρο για επαγγελματικές του υποθέσεις. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

Related posts

Tέλος ο Παντελής Σταθόπουλος από τον Γκυζιακό

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος από τα Μελίσσια ο Λάβδας

Abola Team 3

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Αθήνας

abola10