free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
9 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σειρά μεταγραφών από τον Ορφέα Αιγάλεω!

Την απόκτηση 14 παικτών ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό του ρόστερ.

  

Σαρώνει τα πάντα στο μεταγραφικό παζάρι ο Ορφέας Αιγάλεω. Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου σωματείου των δυτικών προαστίων συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια αναδόμησης του ρόστερ, με σκοπό η ομάδα να μπορέσει να θέσει τις απαραίτητες βάσεις για το μέλλον, όπως επίσης και να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του σωματείου προχώρησαν σε μία σειρά μεταγραφων κατά την εμβόλιμη περίοδο του Ιναουαρίου προσβλέποντας στην δημιουργία ενός αρκετά δυνατού κι αξιόμαχου συνόλου.

Η διοίκηση του Ορφεά Αιγάλεω ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ένταξη μιας σειράς ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρούν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να αποβούν σε ιδιαίτερα χρήσιμες μονάδες για τον τεχνικό Πασχάλη Χλοψιούδη.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Ορφέα Αιγάλεω θα φιγουράρουν πλέον, 19χρονος μεσοαμυντικός Ανδρέας Ανδρονιώτης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου και πήρε προαγωγή, ο στόπερ Σταύρος Πουλής και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Οζούνι, οι οποίοι αποκτήθηκαν «πακέτο» από τον συντοπίτη Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Επίσης, οι μεσοεπιθετικοί Χρήστος Λάππας και Γιώργος Ντουμιτρέσκου, οι οποίοι αποκτήθηκαν από την Ελλάδα Ποντίων, ο αμυντικός Βασίλης Τσομπάνογλου από τον Πυθαγόρα, ο μεσοαμυντικός Γιώργος Αυγικός από την ΑΕ Ιλίου.

Επιπρόσθετα, στον Ορφέα Αιγάλεω κατέληξαν ο μεσοαμυντικός Νίκος Κονταρής από τον ΑΟ Αγρινίου, ο επιθετικός Αλέξανδρος Γαβριηλίδης από τον Α.Ο. Λουτρακίου, ο μεσοαμυντικός Δημήτρης Σοφιανόπουλος από τον Απόλλωνα Περιστερίου, ο ακραίος μεσοεπιθετικός Ηρακλής Δουδέσης από τον ΠΑΟΚ Μάνδρας , ο αμυντικός Ηλίας Κατρής από τον ΓΣ Ελαιοχωρίου, όπως επίσης ο στόπερ Γιώργος Πιστόπουλος από την Αναγέννηση Πετρούπολης και ο μεσοαμυντικός Τάσος Κωσταράς από τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

 

Related posts

Γιώργος Μανδελένης (Προμηθέας Δάφνης): “Εάν δεν ασχολιόμασταν εμείς, ο Προμηθέας θα χανόταν σαν ομάδα”

Τάσος Ζαφειρίου

Ταταύλα-Αίας Αθηνών 6-1

Abola Team 3

Πρασσάς: «Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός!»

Kώστας Παλαιολόγος