free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Το σύνθημα για μία πρωταγωνιστική παρουσία την ερχόμενη σεζόν έδωσε ο προπονητής της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

Με πολλές βλέψεις κι αρκετές φιλοδοξίες ξεκινάει η Κορωνίδα το βράδυ της Δευτέρας (8:30 μ.μ.) την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Γαλατσίου αδημονούν να δουν την ομάδα να επιστρέφει δυναμικά στον δρόμο των επιτυχιών και το κυριότερο να αποκτήσιε ρόλο πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καπράλου στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές:

 «Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για την νέα σεζόν με πολλές υποσχέσεις και υψηλές βλέψεις. Έκτιμώ ότι έχουμε δημιουργήσιε ένα πολύ νεανικό κορμό με δικά μας τααλντούχα παιδιά, που προέρχονται από τις υποδομές μας. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και κυρίως να δημιουργήσουμε ένα υγιές σύνολο, που θα ποσβλέπει ψηλά και παράλληλα θα θέσει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια» 

 

Συνεχίζει ο Γκέσκο 

 

Οριστικά με τη φανέλα της Κορωνίδας θα φιγουράρει ακι την νέα σεζόν ο Βασίλης Γκέσκο. 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου τνω βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες επέκτειναν για ένα  ακόμη χρόνο τον δανεισμό του 19χρονου κεντρικού αμυντικού από την Νέα Ιωνία. Εξέλιξη, η οποία άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Γιάννη Καπράλο, ο οποίος στηρίζει πολλά στο ταλέντο και τις ηγετικές ικανότητες του νεαρού στόπερ. 

Στον μεταγραιφκό τομέα οι ιθύνοντες της Κορωνίδας εντείνουν τις ενέργειές τους για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα πουθα έχιε όλα τα εχέγγυα να καλύψει το κενό που προέκυψε κάτω από τα δοκάρια με την εγχείρηση αρθροσκόπησης στη οποία υποβλήθηκε ο Νίκολα Σκάνσι, ο οποίς θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα ενάμιση μήνα.

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕΡΠΕΤΖΟΓΛΟΥ Δ. VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Ψαρρός: «Τελικός με την Κηπούπολη»

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (19/11/22)

Abola Newsroom