free page hit counter
Abola.gr
Uncategorized

Ιστορική ανατροπή και άνοδο στη Β’ κατηγορία ο Ιάσονας (2-3)

Ο Ιάσονας ανέτρεψε τα προγνωστικά και πέτυχε μία ιστορική ανατροπή στο γήπεδο της Κυψέλης επί του Γκυζιακού με 3-2. Στο πλέι οφ ανάμεσα στον πρώτο (Γκυζιακό) και στον τέταρτο (Ιάσονα) του πρώτου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 77’ , ωστόσο το συγκρότημα του Αγίου Φανουρίου ήταν αυτό που χαμογέλασε στο τέλος και πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ κατηγορία.
Στο 34’ ο Μπούσιος με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 64′ ο Φίλος με πέναλτι σημείωσε το 2-0. Στη συνέχεια ο νεαρός Γκόγκας πήρε το… όπλο του και στο 77’ μείωσε σε 2-1, ενώ στο 80’ ο Κουρεμαδάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Πάλι ο Γκόγκας στο 90’ με σουτ σημείωσε το τελικό 2-3.
Παράπονα από την διαιτησία του  Ψαρίδη έχει ο Ιάσονας. ενώ σωστοί οι βοηθοί του Τράντας και Βλατάκης.
ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Λογοθέτης, Σκόρδος, Χατζή, Πάντσι, Τσιάρος, Μοσεσβίλι, Καββαδίας (81′ Πανταζής), Κοντίδης, Μπούσιος (75′ Κολοβός), Τσιώλης, Φίλος (74′ Κωνσταντόπουλος)
ΙΑΣΟΝΑΣ: Αναγνωστόπουλος, Γλέζος, Μπράβος (46′ Νίτσα), Ανταλής (68′ Μπεκατώρος), Σπυροπάλης, Τραγανός (68′ Παπαδόπουλος), Δρόσος (83′ Γεωργόπουλος), Κουρεμαδάς, Πιπίνης, Μπαϊρακτάρης (54′ Γκόγκας), Αποστολόπουλος.

 

Related posts

Αύριο (15/11) συνεχίζεται το ματς της Πεύκης με τους Αγίους Αναργύρους

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (27/4)

Abola Team

Άνετη νίκη οι Τράχωνες (3-1)

Abola Team