free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Μπαζώρος στο «τιμόνι» της Θύελλας Περιστερίου

 

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή ανακοίνωσε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

 

 

 

Με τον Γιώργο Μπαζώρο στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί η Θύελλα Περιστερίου στην νέα απαιτητική σεζόν.  

Ο Πρόεδρος Θόδωρος Αθανασόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην επίτευξη συμφωνίας με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος την περασμένη περίοδο εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στους Λέοντες, τους οποίους κι οδήγησε σε μία αξιομνημόνευτη πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Μπαζώρος αποτελεί άριστο γνώστη προσώπων και παραγμάτων που αφορούν την ομάδα των δυτικών προαστίων, δεδομενου ότι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν επί σειρά ετών με τη φανέλα της Θύελλας Περιστερίου και σαφέστατα δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής. 

Με αφορμή την ανάληψη των τυχών από τον Γιώργο Μπαζώρο, ο Πρόεδρος Θόδωρος Αθανασόπουλος τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής: 

«Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Γιώργος Μπαζώρος έχει προσφέρει ως παίκτης στην ομάδα μας και γνωρίζει πολύ καλά τί ακρίβως χρειαζόμαστε, ώστε να πετύχουμε μία αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα» ήταν το αρχικό σχόλιο του διοικητικού ηγέτη της Θύελλας Περιστερίου, για να προσθέσει αναφερόμενος στον μεταγραφικό σχεδιασμό: 

 

«Ήδη εξετάζουμε αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών για την μεταγραφική μας ενίσχυση. Η άποψή μου είναι ότι θα αποκτήσουμε σημαντικούς παίκτες για το σύνολο, αφού αυτό το διάστημα θα είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με τον νέο μας προπονητή».

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (26/2) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

Επιστρέφει ο Δημήτρης Μαντούκας στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε Αυγουστή και Φιγγάρη ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης

Kώστας Παλαιολόγος