free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Ζούμε απίστευτες στιγμές!»

Στις πτυχές της φετινής ονειρεμένης σεζόν αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

 

 

Την ξέφρενη πορεία της στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η εντυπωσιακή Κηπούπολη, με το θριαμβευτικό 4-2 επί της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Μία επιτυχία, που σηματοδότησε την 17η διαδοιχκή νίκη του συγκροτήματος των δυτικών προαστίων! . Μία επίδοση μυθική, η οποία έρχεται να αναδείξει σε όλη την μεγαλοπρέπεια την ποιότητα του συνόλου του Δημήτρη Φιλίππου.

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας της Κηπούπολης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr ανέδειξε πτυχές της ονειρικής σεζόν που διανύουν στην ομάδα των δυτικών συνοικιών:

«Απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία αποδώσαμε εξαιρετικά στην μεσοεπιθετiκή μας λειτουργία, με άμεση συνέπεια να πετύχουμε τέσσερα γκολ, αλλά και να δημιουργήσουμε πληθώρα ευκαιριών να πετύχουμe πολλά ακόμη τέρματα. Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί, είναι ότι δεχθήκαμε δύο γκολ στις μοναδικές αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας, στοιχείο, το οποίο και θα πρέπει να δουλέψουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Κηπούπολης Δημήτρη Φιλίππου, για να προσθέσει:

Το θετικό είναι ότι διευρύναμε το ρεκόρ μας, φτάνοντας στις 17 συνεχόμενες νίκες και πλέον ξεκάθαρος στόχος μας είναι να το διευρύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε , ώστε να γράψουμε ιστορία. Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την ονειρική σεζόν, την οποία διανύουμε, έχει διαδραματίσει το άριστο και οικογενειακό κλίμα, όπου υπάρχει στην ομάδα σε όλες τις εκφάνσεις. Η διοίκηση είναι πάντοτε κοντά μας και αυτό έχει απελευθερώσει τους ποδοσφαιριστές μας, ενώ θα πρέπει να σταθώ και στην συγκλονιστική στήριξη του κόσμου, που μας ακολουθεί παντού. Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, πού μεγάλες και ειλικρινά τα όσα έχουμε ζήσει φέτος. Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αυτά που βιώνουμε τώρα!»


Related posts

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team

Φιλίππου: «Ζούμε πολύ μεγάλες στιγμές!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πρασσάς: «Με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος