free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Κατσέλη ο Αστέρας Χαϊδαρίου

 

 

Στην απόκτηση του 18χρονου στόπερ προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτος ο Αστέρας Χαϊδαρίου! Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων εντείνουν τις ενέργειές τους, που αφορούν την ουσιαστική και όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ, με την προοπτική η ομάδα να μπορέσει να θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο καθοριστικό δεύτερο μισό του φετινού «μαραθωνίου» του τέταρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται των τυχών της νεοσύστατης ομάδας προχώρησαν σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξαν στο δυναμικό τους ακόμη ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γιάννη Κατσέλη.

Ο 18χρονος στόπερ, που προέρχεται από τον Ηρακλή Ασωπίας (ομάδα που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Βοιωτίας), και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με το ταλέντο, αλλά και τα πλούσια σωματικά του προσόντα.

Καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής διαδραμάτισε η «θερμή» εισήγηση του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου, ο οποίος έχει επίγνωση των δυνατοτήτων, αλλά και των χαρισμάτων του Γιάννη Κατσέλη, βλέποντας στο πρόσωπό του τον παικτη, πυ θα προσδώσει ποιότητα στα μετόπισθεν, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του στο δεύτρο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και μάλιστα οι παράγοντες του σωματείου κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΣΑ για την έκδοση του δελτίου.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 1/4

Abola Newsroom

Αίσθηση με Παπαχρήστου ο Διαγόρας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 19-20/11

Abola Newsroom