free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 παρέμειναν Αγ. Ιερόθεος και Ιωνικός

Χωρίς να αναδειχθεί νικητές έληξε ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου το απόγευμα του Σαββάτου (28/1), με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο.

 

Σε ένα ματς με αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, Άγιος Ιερόθεος και Ιωνικός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), που κρίνεται δίκαιη.

Οι Περιστεριώτες παρέμειναν σε επαφή με τις πρώτες θέσεις, δικαιώνοντας όλους όσοι πιστεύουν στις δυνατότητές τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και τις καλύτερες στιγμές, κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού. Στο 5 ‘ο Θανόπουλος σούταρε άουτ μετά από «κομπίνα» σε φάουλ, ενώ στο 8’ είδε τον Παναγόπουλο να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε. Στο 25 ‘ο Καραλής σούταρε άουτ από καλή θέση, ίσως στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο ίδιο διάστημα. Στην επανάληψη σημειώθηκαν περισσότερες φάσεις, με τον Κρητικό να χάνει ευκαιρία για γκολ στο 55 ‘σε γρήγορη αντεπίθεση και τον Αργυρίου να πλασάρει από πλάγια θέση στο 60’, για να αποκρούσει ο Κυρίτσης. Στο 64 ‘ο Καραμέρης δεν γύρισε την κατάλληλη στιγμή και στο 77’ ο Παναγόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Θανόπουλου. Στο 80 ‘οι παίκτες του Ιωνικού πρόλαβαν τον Σαγανά, με τις δύο καλές στιγμές να ανήκουν στην ομάδα της Νίκαιας. Στο 91 ‘ο Καμαρά δεν τα κατάφερε από καλή θέση, ενώ στην τελευταία φάση, στο 95’, Κρητικός και Ζαφειρίδης πήδηξαν ψηλά, όμως η κεφαλιά που επιχειρήθηκε, πέρασε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Δάρρας, Κωστούλας (12 ‘.. Λ τρ Λέσι), Γούλας, Γκουτσούλας, Καραμέρης (80’ Κατσίκιας), Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (91 ‘Νιζάμης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Προβατίδης, Μεϊμάρογλου, Παντελίδης, Μαρής (87 ‘Σικαλιάς), Κρητικός, Καραλής (65’ Καμαρά), Σιμιτσής (80 ‘Ζαφειρίδης), Αργυρίου, Σαπαλίδης, Πέεφ.

Related posts

23/6 η μέρα της κρίσης για τον Αστέρα Βάρης

Ρένος Γιαμπουράς

Νέο μεταγραφικό μπαμ με Σαπαλίδη το Αιγάλεω

Abola Team 2

Απορρίφιθηκε η ένσταση του Ιάλυσου, τέλος ο γκολκίπερ Γιδόπουλος

Abola Team 2