free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου»

 

Την ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Κορυδαλλού και την εμφάνιση του πρώτου μέρους, εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

Χαρούμενος από το  γεγονός ότι το Κερατσίνι συνέχισε το σερί των επιτυχιών του απέναντι στον ΑΟ Κορυδαλλού (0-2) διατηρώντας ακλόνητες τις ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης προνομιούχου θέσης του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ήταν ο τεχνικός των «ροσονέρι» Βασίλης Σπάθας.

Ο επιτυχημένος προπονητής μιλώντας στο «Abola.gr», τόνισε ότι αυτό που προέχει επί της παρούσης, είναι να κερδίζει η ομάδα:

«Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και την νίκη. Στο συγκεκριμένο διάστημα λειτουργήσαμε πολύ καλά, πετύχαμε και τα δύο γκολ, ενώ χάσαμε τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη μας. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάσαμε ορισμένες αδυναμίες και καλό θα είναι να το έχουμε ως οδηγό, ώστε να δουλέψαμε επάνω στην διόρθωση των όποιων λαθών, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

 

 

Related posts

Συλλυπητήρια από τον Ήφαιστο για Τριανταφυλλίδη

Kώστας Παλαιολόγος

Κόβει την πίτα του το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Μαναριώτης «υπέγραψε» τo 100ό γκολ του Κερατσινίου!

Kώστας Παλαιολόγος