free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επέστρεψε στον Ηλυσιακό ο Μπίρης

Στον Ηλυσιακό επέστρεψε και θα συνεχίσει την καριέρα του ο κεντρικός αμυντικός, Αλέξανδρος Μπίρης.

Στην ουσία οι άνθρωποι της ομάδας πέτυχαν την επιστροφή ενός δικού τους παίκτη αφού, μετά απουσία έξι μηνών γύρισε στον Ηλυσιακό και εκτιμάται με την εμπειρία του θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Τριγλία Ραφήνας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο υψηλόσωμος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από το Αιγάλεω το 2005 αγωνιζόμενος τη σεζον 2007-2008 στον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Οι καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Πρέβεζας τον οδήγησαν το 2008 για μικρό χρονικό διάστημα στην Παναχαϊκή, ενώ τον Γενάρη του 2009 φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Φωστήρα.

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2009-2010 έπαιξε στον Σαρωνικό Αίγινας και το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή για το Κορωπί, όπου έμεινε για ενάμιση χρόνο ενώ ακολούθησε ένα εξάμηνο στον Αχαρναϊκό. Το 2012 αγωνίστηκε στη Ρουμανία με την φανέλα της Turnu-Severin, και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα υπέγραψε στην Ζάκυνθο.

Το 2014 φόρεσε για δεύτερη φορά την φανέλα του Φωστήρα για ένα εξάμηνο ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά στον Παναργειακό. Με την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπίρη θωρακίζονται σε μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν του Ηλυσιακού ενόψει των επόμενων δύσκολων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στον όμιλο “φωτιά” ‘όπως είναι ο 4ος στην Γ’ Εθνική.

Related posts

Σουτζής: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για τον ΠΟΑ»

Abola Team 2

Άγιος Ιερόθεος: «Ποδόσφαιρο με κλειστές εξέδρες δεν νοείται»

Γιώργος Ανανίδας

Παρελθόν ο Κιοσσές από Ερμιονίδα…

Abola Team 2