free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στον Αστέρα Χαϊδαρίου Αλεξάκης και Λιγκοπόρα

Στην ένταξη των δύο χαρισματικών μέσων προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

 

Σαρώνει τα πάντα ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο μεταγραφικό παζάρι! Οι ιθύνοντες του νεοσύστατου συλλόγου των δυτικών προαστίων συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια ενδυνάμωσης του έμψυχου δυναμικού με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ηγηθούν της προσπάθειας που θα επιχειρήσει η ομάδα για μία αξιοπρόσεκτη παρουσία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι που διαχειρίζονται των τυχών του σωματείου προχώρησαν στην απόκτηση του Σπύρου Αλεξάκη και του Κασίμ Λιγκοπόρα, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του.

Ο πρώτος είναι 27 ετών, προέρχεται από τη Δόξα Πειραιά, ομάδα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά,  και ξεχωρίζει για τις ηγετικές του ικανότητες στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά το έτερο απόκτημα είναι 22 ετών, ξεχωρίζει στην θέση του αριστερού χαφ και μέχρι πρότινος διακρινόταν φορώντας τη φανέλα του Αίμου Πετρούπολης.

Αμφότεροι προβλέπεται να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον προπονητή Βασίλη Τσιάκαλο, ο οποίος εκτιμά απεριόριστα τις δυνατότητές τους .

Μάλιστα, η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου κινήθηκε ταχύτατα και κατάφερε να εκδώσει τα δελτία και των δύο νεοφερμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αυτομάτως απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στην προσεχή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δάφνη Αθηνών.

 

 

 

 

  

Related posts

Πέρα Κλουμπ-Δάφνη Αθηνών 5-1

Abola Team 3

Ενίσχυση με Μάρκο Κόκα ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος