free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Έτοιμοι για ντέρμπι στον Γκυζιακό

Το έναυσμα για νίκη κόντρα στον γειτονικό Κρόνο Αθηνών έδωσε ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

 

Με την αποφασιστικότητα για νίκη να ξεχιλίζει, αντιμετωπίζουν στο «στρατόπεδο» του Γκυζιακού την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον γειτονικό Κρόνο Αθηνών.

Άπαντες στο φιλόδοξο σωματείο της Κυψέλης έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δείχνουν διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να κατακτηθεί το πολύτιμο «τρίποντο».

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στον Γκυζιακό, λίγες ώρες πριν το σημερινό γειτονικό ντέρμπι, είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr »:

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πραγματικό ντέρμπι! Πάντα οι αναμετρήσεις με τον Κρόνο είχαν ιδιαιτερότητες λόγω του τοπικιστικού στοιχείου κι ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης, αλλά και φόρμας των δύο ομάδων, όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν συναρπαστικά και προσέλκυαν το έντονο ενδιαφέρον των φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής. Θα πρέπει να πάρουμε το συγκεκριμένο ματς πάρα πολύ σοβαρά, ώστε να φτάσουμε στην νίκη, που θα μας δώσει την δυνατότητα να μείνουμε κοντά στις θέσεις, που οδηγούν στην άμεση επάνοδό μας στην Β’ Κατηγορία» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου διοικητικού παράγοντα του Γκυζιακού, για να προσθέσει:

«Από  το ξεκίνημα της εβδομάδας τονίζω ότι το παιχνίδι συγκεντρώνει πολύ μεγάλο βθαμό δυσκολίας και ότι θα πρέπει να φανούμε αρκετά συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι για νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεγελαστούμε από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο προπονητή με τεράστια ιστορία στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Κώστας Ποζαπαλίδης, τον οποίο ανιτμετωπίζουμε με αρκετό σεβασμό. Με αυτό το στίγμα θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι».

 

Νοκ άουτ Γκόγκος και Μασνίκου

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Αχιλλέα Γκόγκου και Χρήστου Μασνίκου θα στεηρθεί ο τεχνικός του Γκυζιακού Νίκος Γεωργακάκος απέναντι στον Κρόνο Αθηνών., Οι δύο στόπερ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών (θλάση στον προσαγωγό και χτύπημα στον μετατάρσιο αντίστοιχα) και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των συμπαικτών τους για νίκη.

Την ίδια στιγμή, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Αλέξη Μουζάι, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

 

 

 

 

Related posts

Γυμναστής στην ΑΕ Ιλίου ο Σωτήρης Σπύρου

Τάσος Ζαφειρίου

Έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητος ο Κεραυνός Πετρούπολης

Παντελίδης Mάνος

Άρης Καλαμακίου-Κρόνος Αθηνών 0-0

Abola Team 3