free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ντόρτια» η Χαραυγή στον Αμπελακιακό!

 

 

Με το ευρύ 4-0 η Χαραυγή συνέτριψε τους νησιώτες συνεχίζοντας την φρενήρη κούρσα της στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

 

  

 

Την εκπληκτική της πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά συνέχισε ακάθεκτη η Χαραυγή θριαμβεύοντας με 4-0 του Αμπελακιακού.

Το συγκρότημα του Αντώνη Καλαμάκη μπήκε φουριόζα στο ματς και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5’ με τον Δηλαβέρη, για να έρθει ο Τούρλος στο 17’ να ζευγαρώσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Γρούνης στο 32’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, ενώ το … κερασάκι στην τούρτα το πρόσθεσε ο Φασιλής στο 61’ για το τελικό 4-0.

Οι θριαμβευτές δημιούργησαν κι έχασαν σωρεία σημαντικών ευκαιριών να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ με αποκορύφωμα την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοδωρίδη.

Διαιτήτευσε ο Ντουμιτρέσκου, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα τον Ηλιόπουλο για εξύβριση

ΧΑΡΑΥΓΗ: Καληγιαννίδης, Αγγελόπουλος (75’ Παπανικολάου),  Γσαβαλάς, Τούρλος, Αβανίδης, Λαμπρινός, Φασιλής, Μακαρονάς (63’ Αλβανός), Δηλαβέρης, (82’ Γερόλυμος), Θεοδωρίδης, Γρούνης.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Γαλακτερός (69’ Περσίδης), Γεωργαντόπουλος, Ππαδόπουλος, Χαλούλος, Μπότσης, Τσαγκάρης, Ντέμα, Λιάτος, Κίντι, Μπούνταλης (65’ Τσαντουλής).

 

 

Related posts

Ανέλαβε τις τύχες του Μοσχάτου ο Χατζηαλέξης

Kώστας Παλαιολόγος

“Ζευγάρωσε” τις νίκες η Ελλάς Ποντίων!

Abola Team

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10