free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο πριμ στην Οσμανλίσπορ για πρόκριση επί του Ολυμπιακού

Όσο περίεργο, δύσκολο και άγνωστο ουσιαστικά είναι το όνομα της Οσμανλίσπορ, τόσο προκαλεί αίσθηση το ύψος του πριμ που δίνει η διοίκηση της Τουρκικής ομάδας στους παίκτες της για πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Η σημασία μιας πιθανής πρόκρισης για την Οσμανλίσπορ φαίνεται και στο πριμ που έταξε η διοίκηση της ομάδας της Αγκυρας στους ποδοσφαιριστές της. Η UEFA πριμοδοτεί την πρόκριση με 750.000 ευρώ και σε αυτό το ποσό η διοίκηση θα προσθέσει 250.000, ώστε οι παίκτες να μοιραστούν ένα εκατομμύριο.

Η αισιοδοξία είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στις τάξεις της Οσμανλίσπορ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Μούσα Τσαγκιράν (αριστερά) κατά κύριο λόγο, και του Βάτσλαβ Προχάσκα (δεξιά). ‘Πήραμε αυτό που θέλαμε στην Ελλάδα και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προκριθούμε’ τόνισε ο Τσαγκιράν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι θα ήταν καλύτερα για την τουρκική ομάδα αν είχε καταφέρει να σκοράρει στην Αθήνα.

‘Πιστεύω ότι θα βρούμε ένα γκολ και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα’ επισήμανε με τη σειρά του ο πιο επιφυλακτικός Προχάσκα, ο οποίος έκανε λόγο για πιθανότητες 50-50 για τις δύο ομάδες.

Related posts

Ξάνθη-Κέρκυρα 0-2

Abola Team 2

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Abola Team 2

Football League: Δύσκολα η Καλλιθέα επί του Αιγάλεω – «Γεμάτο» ματς στον Ασπρόπυργο

Γιώργος Ανανίδας