free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Σε ένα 15ήμερο παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς!»

Στην κρισιμότητα των δύο επερχόμενων «τελικών» με τον Αετό Κορυδαλλού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα του προς τον τίτλο συνέχισε ακάθεκτο το Κερατσίνι με την άνετη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΣ Ποντίων με 3-0.

Η συνολική εικόνα, σε συνδυασμό με το νικηφόρο σερί των «ροσονέρι», άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Βασίλη Σπάθα, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  έδωσε το στίγμα του:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσήλωση και την προσέγγιση των ποδοσφαιριστών μου σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο πολύ γρήγορα γκολ,τα οποία και μας άνοιξαν τον δρόμο προς την νίκη.

Στην συνέχεια κάπως επαναπαυτήκαμε, αλλά και πάλι θεωρώ ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμη περισσότερα τέρματα. Τελικά, καταφέραμε να φθάσουμε σ’ ένα τρίτο γκολ και να κερδίσουμε εύκολα ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Τώρα η προσοχή μας εστιάζεται στο καυτό 15ήμερο που μας περιμένει, όπου στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Αετό Κορυδαλλού παίζουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, Θα δουλέψουμε μεθοδικά, ώστε να φανούμε άριστα προετοιμασμένοι».

Related posts

«Τρίποντο» με «πρωταγωνιστή» Ταμπουράκη

Nάσος Φακίδης

«Λευκή» ισοπαλία στη Νίκαια

Nάσος Φακίδης

Ανατροπή για Αετό Κορυδαλλού

Nάσος Φακίδης