free page hit counter
26.6 C
Αθήνα
3 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Θα δουλέψουμε πλέον χωρίς πίεση!»

Στα οφέλη της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης επί του Καματερού αναφέρθηκε ο  τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία τους στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισαν οι Τράχωνες με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη τους επί του Καματερού με 1-0

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα να αναρριχηθεί στην ιδιαίτερα τιμητική έκτη θέση και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά και παντελή έλλειψη άγχους. Κάτι το οποίο επισημαίνει με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, με την οποία ξεμπλέξαμε οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε με περισσότερη όρεξη κι έλλειψη άγχους. Πάντοτε οι νίκες βοηθούν να δουλέψεις με πιο καθαρό μυαλό και χωρίς πίεση. Κι εφόσον δουλεύεις κάτω από τέτοιες προϋποθέσεις, είναι λογικό να έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου κι επιτυχημένου προπονητή των Τραχώνων, για να προσθέσει αναφερόμενος στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του, που την βρίσκει να αντιμετωπίζει τον ισχυρό Άρη Πετρούπολης:

«Η προσοχή μας πλέον περιστρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άρη Πετρούπολης. Μία ομάδα πολύ δυνατή, η οποία έχει πολύ καλή ψυχολογία, λόγω της νίκης της επί του Πανερυθραϊκού. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οργάνωση που διέπει το σωματείο μας . Η οργάνωση και η γενικότερη λειτουργία είναι εξαιρειτκή για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

 

Χτύπησε ο Κολλινιάτης

«Πύρρεια» αποδείχθηκε για τους Τράχωνες η σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Καματερού. Ο λόγος έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Νίκου Κολλινιάτη. Ο 21χρονος μέσος αποχώρησε με χτύπημα στο κουντουπιέ και αρκείται σε θεραπευτική αγωγή, ευελπιστώντας να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στις αγωνισιτκές εκδηλώσεις της ομάδας του

Επίσης, ο Σπύρος Στεργιάκος αντιμετωπίζιε θλάση στον δικέφαλο, η οποία δεν του έχει επιτρέψει να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα των συμπαικτών του.

 

 

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Αμπαριάν: “Στο Φωστήρα Ηλιούπολης θα παλέψουμε μέχρι τέλους”

abola10

Ποιός να συγκριθεί μαζί του; Φωστήρας – Πανερυθραϊκός 2-0

Γιάννης Μελίτας