free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα!»

Το στίγμα του αναφορικά με το μέλλον του Α.Ο. Χαϊδαρίου έδωσε ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης 

 

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται ό,τι ανταποκρίνεται πλήρως στην περίπτωση του Α.Ο. Χαίδαρίου

 

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν τις επίσημες φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις τους στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας με ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης, ωστόσο αυτό είναι το … λιγότερο που απασχολεί τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη.

 

Ο έμπειρος προπονητής ήδη έχει στο μυαλό του τις προοπτικές που θα επιτρέψουν στη δημοφική ομάδα των δυτικών προαστίων να γίνει ακόμη πιο δυνατή, πιο συμπαγής, ώστε να κοιτάξει πολύ ψηλότερα:

 

«Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας εντός έδρας για την εφετινή περίοδο κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης και πλέον ηη σκέψη μας επικεντρώνεται κυρίως στη επόμενη σεζόν.

Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε την Χαϊδαράρα, ωστόσο, οφείλουμε να δούμε τα πράγματα κάτω από μία συγκεκριμένη οπτική. Προέχει να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να σκύψουν πολύ πιο σοβαρά, ώστε να δημιουργήσουμε το σύνολο, όπου όλοι μας ονειρευόμαστε.

 

Απομένει ένα παιχνίδι, αυτό με τον Α.Ο. Περιστερίου, ώστε να ολοκληρώσουεμ τις εφετινές μας υποχρεώσεις. Από εκεί και έπειτα θα τα βάλουμε όλα κάτω να δούμε με μεγαλύτεη ψυχραιμία τί θα πράξουμε.

 

Ο προσεχής μας αντίπαλος η αλήθεια είναι ότι καίγεται για βαθμούς και αυτή η παράμετρος προσδίδει μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας Όπως και να έχει πάντως, θιεωρώ ότ φέτος θέσαμε τις στέρεες βάσεις για τη δημιουργία μιας  ακόμη πιο δυνατής ομάδας στο μέλλον»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μητρούσης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι με ΑΟ Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Σπουδαία η αντίδραση των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΚΑΡΕ…ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Ρένος Γιαμπουράς