free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιχμές προς την διοίκηση του Ηλυσιακού-Α. Ρίζος: Η προδοσία τιμωρείται

Εμφανώς “δείχνει” δυσαρεστημένος ο τεχνικός του Αλέκου Ρίζου με την εξέλιξη της αποχώρησής του από τον Ηλυσιακό.

Σχετικά καθυστερημένα, σε σχέση με τα όσα είθισται να συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σημειώθηκε στις τάξεις του Ηλυσιακού η αποχώρηση του Αλέκου Ρίζου από την τεχνική ηγεσία. Ο έμπειρος προπονητής ενημερώθηκε από τη διοικούσα επιτροπή πως οι δρόμοι τους θα έπρεπε να χωρίσουν, γεγονός που όπως ήταν φυσιολογικό, έφερε πικρία, αλλά και δυσαρέσκεια στον ίδιο. Μάλιστα, σε προσωπική του, γραπτή δήλωση υπαινίχθηκε πως δέχθηκε πόλεμο που τον οδήγησε στην έξοδο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν σε όλη αυτή τη φετινή προσπάθεια, εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών. Αναλυτικά, η δήλωση του Αλέκου Ρίζου ως εξής:

«Φεύγω όπως ήρθα στον Ηλυσιακό, με σεβασμό στην ομάδα και στην ιστορία του, αλλά και με πολλή αγάπη και πίστη στους παίκτες μου.

Όταν τελειώσει η φετινή χρονιά, θα δουν όλοι το πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι 15 πόντοι που μαζέψαμε μέχρι τώρα, με πολύ κόπο και κόντρα σε πολλές αντιξοότητες, που κανείς δεν έλαβε σοβαρά υπόψη και ήταν συνεχώς τροχοπέδη στα πλάνα μου για την ομάδα. Πάνω σε αυτούς τους βαθμούς και στη δουλειά που έγινε όλο αυτό τον καιρό, βασίστηκε η λύση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Όσοι το αποφάσισαν, ήξεραν ότι έπρατταν εκ του ασφαλούς, αφού ήδη η βελτίωση αρκετών παικτών ήταν αισθητή. Σιγά-σιγά, μάλιστα, ενσωματώθηκαν στην ομάδα και νέα πρόσωπα. Η αγωνιστική άνοδος είναι θέμα λίγου χρόνου για να φανεί.

Είναι κρίμα για ορισμένους πάνω στους κόπους και τη δουλειά άλλων να πατάνε για να φανούν και να το παρουσιάσουν σαν δικό τους έργο (με τη φυγή του προπονητή) τσάμπα Ηλυσιακάρες που μόνο προβλήματα μου δημιουργούσαν σχεδόν καθημερινά.

Η βλακεία μπορεί να είναι ανίκητη, αλλά η προδοσία τιμωρείται,. Όταν δουλεύεις πισώπλατα, με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστείς.

Ευχαριστώ τον κ. Περιμένη για την άψογη συνεργασία μας, καθώς και τους κ. Λόη και τον κ. Οικονόμου, που ήταν πάντα κοντά μου. Ευχαριστώ τους συνεργάτες του, Σωτηρόπουλο-Ανδριανάκη, τον κ. Πήδουλα και τον Τάσο Βαγγαλάρη για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν μαζί μου. Επίσης, τον αφανή εργάτη της ομάδας, Βαγγέλη Στάθη, καθώς και τους rudyi boys για την στήριξη της ομάδας, το αυτονόητο που όλοι πρέπει να κάνουν. Η σωτηρία της ομάδας είναι δεδομένη αφού τα περισσότερα εγκλήματα του καλοκαιριού σιγά-σιγά- απαλείφθηκαν. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που ήταν και θα είναι ξεχωριστοί για μένα. Καλή τύχη σε όλους».

 

Related posts

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Παρελθόν ο Μπακάλης από την ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Επέστρεψαν Κλίνης και Σταθόγλου στον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2