free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Πως σημειώθηκε η πρόκριση της Ατλαντίδας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Τρένο πηγαίνει και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών η Ατλαντίδα.

Η Ατλαντίδα Αθούσας, ο ΑΟ Ατλαντίς του Βαγγέλη Χαντέ έκανε ολική ανατροπή και πήρε μεγάλη πρόκριση στο γήπεδο του Παναργειακού για την 1η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών από του Αργοναύτη Νέας Κίου με 3-1 και θα υποδεχτεί στην επόμενη φάση την προσεχή Τετάρτη 12/4  την Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας. Χωρίς αγώνα περνάει στην επόμενη φάση ο Αστέρας Βλαχιώτης που κέρδισε στα Ψαχνά τον Ηρακλή με 3-1.Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 25′ του Π. Καπλατζή.Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής έφερε το μάτς στα ίσια με πέναλτι του Χρυσάφη ύστερα από σπρώξιμο του Χ. Καπλατζή στο 60′. Για να κάνει ο πρώτος  το 1-2 στο 70′ ύστερα από ασίστ του Καλιαμπάκα. Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Καλιαμπάκας στο 85′.Η ομάδα της Ατλαντίδας τελείωσε το μάτς με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουλίρας στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής ο Τζαγκαράκης. Βοηθοί: Ζούλης, Θανόπουλος (Αχαΐας)

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ: Μπραϊμλάρι, Διαμαντής, Τσουρνίδης (79′ Βασιλειάδης), Καπλατζής Χ., Μπούκουρης, Μουσταφά, Λέτζιο (65′ Χατζόπουλος), Καπλατζής Π., Δριμούρας, Μακρίδης, Μέτζια (87′ Μακαρατζής).

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ: Φυλακτός, Παππάς (74′ Τσιτοφώτος), Πλατέλλας, Κουλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι (88′ Σιούτης), Μαλάι (46′ Πανόπουλος), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρος.

Related posts

ΑΟ Άνοιξης-Λαυρεωτική 0-0 (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Τον Τσακύρη που έπαιζε στα Σούρμενα απέκτησε ο Αστέρας Βάρης

Abola Team 3

Τον 18χρονο Δημητρόπουλο από την Κ20 του Πανιωνίου απέκτησε ο Αστέρας Βάρης

Abola Team 3