free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

Η Γιουνάιτεντ 2-0 την Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε με 2-0 της Τσέλσι στο “Ολντ Τράφορντ.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έβαλαν τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί 4,5 ετών κόντρα στους Λονδρέζους, αφού η προηγούμενη νίκης τους ήταν τον Οκτώβριο του 2012, με 3-2 στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Μάρκους Ράσφορντ άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Άντερ Ερέρα. Βέβαια, στην αρχή της φάσης ο Ισπανός χαφ έχει κάνει χέρι, το οποίο όμως δεν υπέπεσε στην αντίληψη του ρέφερι, Μπόμπι Μάντλεϊ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο, καθώς στο 49′ ο Ερέρα από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής, διαμορφώνοντας το 2-0. Οι “μπλε” προσπάθησαν να αντιδράσουν, κυνήγησαν τη μείωση του σκορ, αλλά οι παίκτες έκλεισαν τους χώρους και έφτασαν σε μία πολύτιμη νίκη που τους διατηρεί σε τροχιά τετράδας. Απ’ την άλλη πλευρά, η Τσέλσι είδε την απόστασή της απ’ τη δεύτερη Τότεναμ να μειώνεται στους 4 βαθμούς, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να έχει πάρει “φωτιά”!

 

Related posts

Κοροναϊός: Σε «Καραντίνα» Η Κίνα – Στοπ Στα Ταξίδια Κινέζων Στην Ελλάδα

Abola Newsroom

Όλα για όλα το Βέλγιο

Ρένος Γιαμπουράς

Κοροναϊός: Στα 66 τα κρούσματα στη χώρα μας – Ποια τα νέα έκτακτα μέτρα

Abola Newsroom