free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Νικολακάκης 5-0 το Κορωπί

Πεντάσφαιρος εμφανίστηκε ο Νικολακάκης στο τελευταίο του ματς στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ αφού επικράτησε με σκορ 5-0 του Κορωπίου και τερμάτισε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Ο Νικολακάκης ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 10′, μετά από σέντρα του Εγιουρούμ και αυτογκόλ των παικτών του Κορωπίου, κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους για τη νίκη. Στο 32′ η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς και με το κοντινό σουτ του Εγιουρούμ, προηγήθηκαν με 2-0. Το Κορωπί είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο, με τις απουσίες να είναι αρκετές και τον Νικολακάκη να δείχνει πιο επικύνδινος. Στο 35′ ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε, καθώς ο Πιτσούνης έκανε το 3-0 με όμορφη ατομική ενέργεια και έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του ενώ, στο 80′, αυτή τη φορά με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Μαβίδη ο Νικολακάκης, ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, διαμορφώνοντας το 4-0.

Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το τελικό 5-0.

Για το Κορωπί, ο Ιφαντής (γεν. 2001) αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση.

Καλύτεροι από το Νικολακάκη οι Πιτσούνης, Μαβίδης και ο 17χρονος Τσουζίνοφ.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Γουρνιάς, Μαραγκού.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Τσουζίνοφ, Νίκας, Πάσσαρης, Γεωρφίου, Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου (60′ Παπαδόπουλος), Καβάσης (46′ λ. τρ. Σοφιάνοφ), Πιτσούνης (70′ Σταύρος), Μουκάνης.

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Παπαθεοδώρου, Καμπουράνης, Βατίστας (80′ Μέγας), Αλεξίου, Κοντιζάς (46′ Λυμπερόπουλος), Ιφαντής, Βλάχος (75 Σεϊτάι), Κάλλης, Μουτζάκας, Μαστρογιάννης, Πετράι.

Related posts

Γεύμα ενότητας και… ανάλυσης στην Μάχη Μαραθώνα

Ρένος Γιαμπουράς

Ευχές από τον ΑΠΟ Νικολακάκη στους νεαρούς παίκτες του συλλόγου

Abola Team 3

Τριπλή ενίσχυση για Νικολακάκη!-Τη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία

Abola Team 2