free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην Γ’ Εθνική το Αιγάλεω, 3-1 τον Χαραυγιακό στην Ριζούπολη

Το Σίτι επέστρεψε στην Γ’ Εθνική και βάζει πλώρη πλέον για τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.

Το Αιγάλεω ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής των μπαράζ της ανόδου στη Γ’ Εθνική, καθώς επικράτησε με 3-1 του Χαραυγιακού στη Ριζούπολη και δείχνει σε θέση να επιστρέψει στις υψηλότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ με το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Βέρμπη να κάνει το 1-0 στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Χαραυγιακός ισοφάρισε με 1-1 στο 39′ με το Γιαννόπουλο, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στο Αιγάλεω.

Στο 44′ ο αειθαλής Κώστας Παπουτσής με φάουλ βρήκε το Τζανέτο και ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τσαρκάνι.

 

Με τη λήξη 3000 Αιγαλεώτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και πλέον άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στην Γ’ Εθνική και την κατάλληλη προετοιμασία της ομάδας.

Από το ματς δεν έλειψε η ένταση αφού στο 87′ αποβλήθηκαν οι Αναστασόπουλος και Κοντιζάς, ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπίτιλης. Ο Χαραυγιακός πλέον περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με την άνοδο δύο ομάδων από την Αθήνα στην Γ’ Εθνική. Σε αυτή την απόφαση ελπίζει.

Πολλοί επώνυμοι παρακολούθησαν το ματς, ανάμεσά τους ο επικεφαλής των παρατηρητών στην ΕΠΣΑ Βασίλης Λαδάς, ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης και ο πρόεδρος των Αγ. Αναργύρων Βασίλης Λινάρης όπως και ο βετεράνος γκολκίπερ του Γαλατσίου Γιώργος Φραγκουλόπουλος όπως και ο γνωστός παρατηρητής Γιάννης Μπασαλούκος.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παπαδόπουλος, Τάγκαλος (90΄ Κωνσταντίνου), Ράμμος, Βαζούκης, Αναστασόπουλος, Φωστέρης, Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Ζήσης, (55΄Μπιρμπιλής), Μπίτιλης, Γιαννόπουλος.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Γιώρας, Κολοβός (66΄Μπρεστοβίτσκι), Κοντζάς, Τζαφεράκος, Παπουτσής, Τζανέτος, Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Σπανός (82΄Τσαρκάνι), Τουλουβασίλης (46΄Στάμος), Βέρμπης.

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, καλή επιτυχία στον ΑΟ Χαϊδαρίου στο Κύπελλο»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί με Αγία Ελεούσα»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν Πουρνάρας και Τσίτσας από τον Αθηναϊκό

Abola Team 3