free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πανιώνιος 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ευτυχισμένες στιγμές για τον Πανιώνιο που νίκησε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και από την άλλη πλευρά πολύ έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Ένωσης προς την ομάδα του.

Ο Πανιώνιος με γκολ από τον Σαμέντ Γεσίλ στο 7ο λεπτό, νίκησε την ΑΕΚ 1-0 στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ κι έφερε νέα δεδομένα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφθασε στους 4β., περιμένοντας, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 3β., πετώντας στα σκουπίδια τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, η ΑΕΚ απογοήτευσε, παρότι η ψυχολογία βρισκόταν στα ύψη, μετά το τρίποντο στη Θεσσαλονίκη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, με πολύ καλή οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι, μπόρεσε να βρει γκολ πολύ γρήγορα, βάζοντας τους δικούς του όρους στον αγώνα.

Οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, σε σύστημα 4-3-3, όχι απλά δεν βγήκαν, αλλά δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Οι «πάνθηρες» όσες φορές βγήκαν οργανωμένα από την περιοχή τους έβρισκαν άπλετους χώρους για να κινηθούν. Και σε μια τέτοια περίπτωση, στο 7ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ της ΑΕΚ, ο Μπεν διέσχισε ανενόχλητα τη δεξιά πλευρά του γηπέδου, έδωσε την μπάλα στον Γεσίλ και ο 23χρονος Γερμανός επιθετικό με δεξί πλασέ, από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Μπάρκα.

 

Οι γηπεδούχοι φορτώθηκαν με άγχος, και σε όλο το υπόλοιπο χρόνο του α’ μέρους, αναλώθηκαν σε ανούσιο παιχνίδι, με βαθιές σέντρες, και χωρίς κίνηση από τα πλάγια. Το σουτ στην κίνηση από τον Γκάλο, στο 38′, που έδιωξε ο Γιαννιώτης, ήταν η μόνη άξια αναφοράς στιγμή.

ΣΚΟΡΕΡ: 7′ Γεσίλ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Συνδ. Λάρισας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 36′ Βράνιες / 19′ Γεσίλ, 48′ Βλάχος, 49′ Οικονόμου, 60′ Κόρμπος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

ΔΟΚΑΡΙ: 89′ Σιμόες

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46′ Χριστοδουλόπουλος), Βάργκας (46′ Πατίτο), Πέκχαρτ (62′ Αλμέιδα), Αραούχο.

Πανιώνιος (Μιλογέβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (57′ Γκιοατά), Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (87′ Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (75′ Λάμπρου)

Related posts

Επίσημο το τριπλό «μπαμ» στα Σπάτα!

Abola Team 2

Τον Δημ. Σιώπη πήρε ο ΟΦΗ

Abola Team 3

Ανακοίνωσε Μεριά ο Ολυμπιακός

Kώστας Παλαιολόγος