free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα πλέι-οφ

Τον έσωσε ο Πρίγιοβιτς. Ο Σερβοελβετός με φοβερό γκολ στο 75ο λεπτό, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο (1-0), ο οποίος… λύγισε μετά την ανόητη αποβολή του Μασούντ στο 68’!.

Πρώτη νίκη για τον «δικέφαλο του βορρά» στα πλέι οφ (εκκρεμεί και η απόφαση για το ματς με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε), που ανέβηκε προσωρινά πρώτος στην βαθμολογία! 

 

Διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 61ο λεπτό ο Πανιώνιος σε επαφή του Μπεν με τον Μαλεζά μέσα στην περιοχή, όπως και για την πρώτη κίτρινη κάρτα του Μασούντ στο 60′ που κακώς δόθηκε. 

 

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ΟΑΚΑ! Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και με όμορφο σουτ στο 85ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0 απέναντι στον πληγωμένο από τις απουσίες Παναθηναϊκό. 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (82’ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Μπακασέτας (60’ Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (60’ Αραούχο) 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού (76’ Στάικος), Βλαχοδήμος (68’ Μπουμάλ), Μολίνς (60’ Λέτο), Κλωναρίδης 

 

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος 

 

Η βαθμολογία των πλέι οφ 

1. ΑΕΚ 6 (2-1) 

2.ΠΑΟΚ 5 (1-1)* 

3.Πανιώνιος 4 (2-2) 

4.Παναθηναϊκός 2 (1-2)* 

*εκκρεμεί η απόφαση για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 

Related posts

Αστέρας Βάρης: Ο Ζαραδούκας τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής

Abola Team

«Βόμβες» Καραγκούνη για Εθνική και… Big Brother!

Abola Team 3

Παρελθόν ο Πασπαλιάρης από τον Απόλλωνα Λάρισας

Abola Team 2