free page hit counter
22.1 C
Αθήνα
19 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Διευθυντής υποδομών ο Μάκης Ντέτσικας

Την επίβλεψη όλων των τμημάτων ακαδημιών του Ολυμπιακού Κυψέλης ανέλαβε ο Μάκης Ντέτσικας.

 

 

 

Υπό την υψηλή επίβλεψη του προπονητή Μάκη Ντέτσικα θα προπονούνται πλέον τα περισσότερα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού Κυψέλης.  

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εκτίμησε δεόντως την μεθοδική δουλειά του έμπειρου προπονητή της ανδρικής ομάδας και του εμπιστεύθηκε την απόλυτη ευθύνη των υποδμών, προσβλέποντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη κι αρτιότερη αξιοποίηση των πολλών ταλαντούχων παικτών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. 

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Ντέτσικας ανέλαβε τη ευθύνη των τμημάτων Πάιδων , Εφήβων και Παμπαίδων, ενώ εντός των ημερών αναμένεται να έχει υπό την τενχική του καθοδήγηση και το τμήμα τζούνιορ. 

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Μάκης Ντέτσικας θα έχει ως άμεσους συνεργάτες τους Αποστόλη Μούργο, Κώστα Καββαδία και Σωκράτη Αποσοτλίδη, οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά και με ιδιαίτερη σύνεση. 

 

Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιουλίου, διάστημα όπου θα γίνουν σειρά δοκιμών , με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσαιριστές που προέρχοντια από το εφηβικό τμήμα να παίρνουν προαγωγή στην ανδρική ομάδα, ώστε να την επανδρώσουν για τις ανάγκες της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

Related posts

Κορωνίδα-Πράσινα Πουλιά 4-1

Abola Team 3

Mε Τσιάκαλο στο τιμόνι ο Λαρισαϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Αίσθηση με Σγαντζό και Κοτζαμανίδη o Διαγόρας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος