free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μια αγαπημένη οικογένεια ο Γκυζιακός!

 

Γεύμα επιβράβευσης για την επάνοδο στην Β’ Κατηγορία σε παίκτες και τεχνική ηγεσία θα παραθέσει η διοίκηση του συλλόγου της Κυψέλης.

 

 

Το γεγονός ότι ο Γκυζιακός αποτελεί μία πολύ αγαπημένη οικογένεια σ’ όλες τις εκφάνσεις της με όλη την έννοια της λέξης, έρχονται να αποδείξουν όλοι όσοι ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του σωματείου. Το εξαιρετικό κίμα που επικρατούσε στη διάρκεια της φειτνής ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν, αλλά κυρίως το απίστευτο «δέσιμο» μεταξύ διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών, αλλά και φιλάθλων συνέθεσαν ένα κράμα το οποίο αποτέλεσε την ικανή κι αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία.

Σε αυτό το πλαίσιο εντός των ημερών η διοίκηση του Γκυζιακού αναμένεται να παραθέσει γεύμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών και επιβράβευσης για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. 

Την ίδια στιγμή «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς η χαράξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου, με την διοίκηση των «οράνιε» να εξετάζει τις περιπτώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας.

 

Related posts

“Πρώτη” για την ΑΕ Δάσος Δάφνη Χαϊδαρίου σήμερα στις 9 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Σημαντική ενίσχυση για τους Λέοντες

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα

Abola Team