free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σημαντική ενίσχυση για τους Λέοντες

Την απόκτηση πέντε παικτών ανακοίνωσε η διοίκηση του φιλόδοξου σωματείου, ενισχύοντας το ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου. 

 

 

Την μεταγραφική τους εξόρμηση συνεχίζουν απτόητοι οι Λέοντες.  

Η διοίκηση του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των βορείων προαστίων προχώρησε σε μία σειρά πολύ σημαντικών προσθηκών, οι οποίι αναμένεται να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμες επιλογές για τον προπονητή Παναγιώτη Μορφιδη, ενόψει της επικείμενης έναρξης του νέου πρωταθλήματος.  

Κάτω από αυτό το πλαίσιο αποκτήθηκαν ο 27χρονος τερματοφύλακα Πάρης Δελαγραμμάτικας από τον ΑΟ Βριλησσίων, ο 30χρονος επιθετικός Ιορδάνης Αγαπητός από τον Προμηθέα, ο 23χρονος ακραίος χαφ Ανδρέας Φραγκάκης από τον Άρη Χολαργού, ο 19χρονος μπακ Γιάννης Θωμόπουλος από την Πέρα Κλουμπ και ο 20χρονος χαφ Φίλιππος Θεοδωρέλλης από τον Βοτανικό.

 

Θετικό τεστ με Εθνικό Αστέρα

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν για τον προπονητή Παναγιώτη Μορφίδη από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που απέσπασαν οι Λέοντες από τον Εθνικό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση, Η εν γένει παρουσία της ομάδας ήταν εξαιρετική, με τον 18χρονο σκόρερ Σπύρο Σωτήρη να κλέβει τις εντυπώσεις αναδεικνύοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

Η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση Κυπέλλου της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Πανθησειακό, όπου η τεχνική ηγεσία αναμένεται να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών της ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

 

 

 

 

Related posts

Ανασκόπηση σεζόν από το ΓΣ Καισαριανής (vid)

abola10

Πήρε εξιτήριο ο Πολύμος

Abola Team

Συνεχίζει με Παπαδιώτη ο Ηρακλής Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς