free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπάθας: «Κόποι μιας σεζόν δικαιώθηκαν»

Την ευτυχία του για την επίτευξη του στοχου της ανόδου στην Γ’ Εθνική εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Βασίλης Σπάθας με αφορμή την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της ανόδου του Κερατσινίου στη Γ’ Εθνική.

Ο αρχιτέκτονας του νταμπλ των «ροσονέρι» υπήρξε κατηγορηματικός τονίζοντας ότι οι κόποι διοίκησης, ποδοσφαιριστών και όλων των συντελεστών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόποQ 

«Σε όλο το πρωτάθλημα αλλά και στο  μπαράζ αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον Πειραιά. Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο σήμερα και δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά σε κανένα σημείο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, αλλά φυσικά και στη διοίκηση και στον κύριο Αραβαντινό αφού οι κόποι τους δικαιώθηκαν με ό,τι πετύχαμε φέτος» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτοαν των φετινών επιτυχιών του Κερατσινίου, για να προσθέσει 

«Βρισκόμαστε ακόμη σε εορταστικό κλίμα μετά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική οπότε δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι σχετικές συζητήσεις»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πρώτη και αήττητη η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Με πάθος για νίκη ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Στους «οκτώ» με πεντάρα ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος