free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναλαμβάνει τα διοικητικά της Θήβας ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κονδράρος

Νέα εποχή και νέα πνοή έρχεται στα διοικητικά της Θήβας με την ανάμιξη σε αυτά του επιχειρηματία Δημήτρη Κονδράρου,

Όλα δείχνουν ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κονδράρος είναι έτοιμος να τηρήσει την υπόσχεσή του που έδωσε στην πρόσφατη γενική συνέλευση και να αναλάβει την ομάδα της Θήβας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κονδράρος ήδη έχει ετοιμάσει το νέο διοικητικό σχήμα και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του Α.Ο. Θήβα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Μάλιστα στο νέο Δ.Σ. με πρόεδρο φυσικά τον Δημήτρη Κονδράρο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν επιφανή πρόσωπα ικανά να προσφέρουν στα μέγιστα για την περαιτέρω άνοδο της Θηβαϊκής ομάδας.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τότε η Θήβα αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε ένα νέο δρόμο που υπόσχεται επιτυχίες και θα συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε ο απερχόμενος πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συνεχίσει να προσφέρει ότι μπορεί για την ομάδα αλλά μάλλον ως εξωδιοικητικός αφού η ομάδα χρειάζεται την εμπειρία του κάτι που είχε τονίσει και ο κ. Κονδράρος στην πρόσφατη συνέλευση.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Κονδράρος έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του με τους τοπικούς φορείς της πόλης τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινώσει εντός των ημερών αφού όπως δείχνουν τα πράγματα είναι όλοι διατεθειμένοι να βοηθήσουν όσο μπορεί ο καθένας και ο χρόνος θα το δείξει. Η συνεργασία όλων των φορέων θεωρείται δεδομένο ότι θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην ομάδα.

Related posts

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο προπονητής των ακαδημιών της Θύελλας Ραφήνας Κώστας Κουταλής

Abola Team 3

Γ’ Εθνική (7ος όμιλος): Απτόητη η Κηφισιά, σημαντική νίκη για την παραμονή ο Φοίνικας

Γιώργος Ανανίδας

Φιλικό ανθρωπιάς!

Abola Team