free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσαν με Αιγάλεω ο γκολτζής Βέρμπης και ο αρχηγός Παπουτσής

Οι δύο σημαίες του Σίτι, ο ένας στην επιθετική γραμμή της ομάδας, παρέμειναν στον ιστό τους και για την ακρίβεια στο ρόστερ του Αιγάλεω.

Ο λόγος αρχικά για τον άνθρωπο-γκολ τον σούπερ επιθετικό Δημήτρη Βέρμπη με τον οποίο η διοίκηση του Αιγάλεω ανανέωσε την συνεργασία μαζί του. Έτσι ο παίκτης θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή της ομάδας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

 Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Βερμπη.

 

Ο επαγγελματισμός, η ποιότητα και η ικανοτητα του μέσα στο γήπεδο έδειξαν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστά που τα στοιχεία του σπανίζουν στη σημερινή μας εποχή αφού τερμάτισε στην κορυφή του πινακα των σκόρερ πραγματοποιώντας σημαντικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας.

 

Απόφαση της διοίκησης αλλά και του ποδοσφαιριστή ήταν η συνέχιση της συνεργασίας, με αποτέλεσμα ο έμπειρος επιθετικός που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Πανθηραϊκό να συναινέσει ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Επίσης ανανεώθηκε όπως άλλωστε ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί η συνεργασία και για την επόμενη σεζόν με τον αρχηγό του Σίτι Κώστα Παπουτσή.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Παπουτσή. Η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να διατηρήσει στο σύλλογο πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Άλλωστε, ο Παπουτσής αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή-σύμβολο για το σωματείο με δεδομένο ότι ανήκει στη ‘χρυση γενια’ που αγωνίστηκε σε επίπεδο Ευρώπης ενώ και στις δύσκολες στιγμές στάθηκε στο πλάι της ομάδας συμβάλλοντας τα μέγιστα στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων και το Κυπέλλου ΕΠΣΑ αλλά και στην επιστροφή του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες. Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία’.

 

Related posts

Πρόκριση για Αγ. Αναργύρους, Άρη Πετρούπολης, Κηφισιά και Αγ. Παρασκευή στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα για 1ο και 2ο όμιλο στην Α’ κατηγορία

Abola Team

Δια… πυρός και σιδήρου η Δόξα Βύρωνος!

Ρένος Γιαμπουράς