free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ανέλαβε ο Μαθάς Γενικός Διευθυντής Ακαδημιών

Την ανάληψη του πόστου εκγύμνασης των τμημάτν υποδομών από τον Στέλιο Μαθά ανακοίνωσε η διοίκηση του Αγίου Δημητρίου.

 

 

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στον Άγιο Δημήτριο! Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» Μανώλης Τζινευράκης και οι στενοί του συνεργάτες θέτουν τις υγιείς βάσεις από κάτω προς τα .. πάνω, ώστε η ιστορική ομάδα να μπορέσει να σταθεί στις δικές τις δυνάμεις και να αναπτύξει πλήρως όλο το οικοδόμημά της.  

Με την προοπτική να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και να δημιουργήσει όλες τις υγιείς συνθήκες που θα της επιτρέψουν να ζήσει στιγμές ανάλογες με εκείνες του ένδοξου παρελθόντος, όταν ο Άγιος Δημήτριος αγωνιζόταν στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Σε αυτό το πλαίσιο η «Μπάρτσα» προχώρησε στην πρόσληψη ενός δικού της ανθρώπου, ο οποίος είχε προσθέσει το δικό του «λιθαράκι» την εποχή, όπου ο Άγιος Δημήτριος μεγαλουργούσε σε Β’ και Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαθά, ο οποίος ανέλαβε το ιδιαίτερα ευαίσθητο πόστο του Γενικού Διευθυντή Ακαδημιών, όπου θα έχει την πλήρη ευθύνη για την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών, που θα ξεπηδούν από τις υποδομές για την πρώτη ομάδα.

 

«Φιλικό» 4-1 επί του ΑΟΝΑ 

Άκρως εντυπωσιακά είναι τα δείγματα γραφής που άφησαν οι πολλοί ταλαντούχοι κι εξελίξιμοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ποδοσφαιριστές που προέρχονταια πό την εξαιρετική ομάδα Νών στο νικηφόρο με 4-1 φιλικό του Αγίου Δημητρίου επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης. 

Τρανή περίπτωση αποτελούν οι Ράϊκος και Χατζηανδρέου, οι οποίοι πέτυχαν τρία κι ένα γκολ και οδήγησαν την «Μπάρτσα» σε αυτό το φιλικό 4-1 αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητά τους, αλλά και της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα Νέων από τον προπονητή Τάκη Καπαματζιάν. 

Με τον τεχνικό Αντώνη Καρπούζα να μένει εντυπωσιασμένος από τα δείγματα γραφής των «μικρών» και να δηλώνει στο «Αbola.gr» τα εξής: 

«Η ομάδα μας οργανώνεται κάτω από επαγγελματικές βάσεις και  πρότυπα από κάτω προς τα πάνω, στοχεύοντας να αναπτύξει πλήρως τις υποδομές της,

Η έλευση του κυρίου Στέλιου Μαθά, που γνωρίζει άριστα πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα μας, θεωρώ ότι θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτεη ποιότητα και η παραγωγική διαδικασία ανάδειξης ταλαντούχων παικτών θα είναι ακόμη πιο γόνιμη κι αποτελεσματική για την ομάδα μας»

 

 

 

 

Related posts

Μαυρωτάς: Το σχέδιο επανέναρξης όλων των πρωταθλημάτων

Γιώργος Ανανίδας

Τα πρωινά αποτελέσματα της Κυριακής (12/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Πήρε το στέμμα από την Κηφισιά ο Άγιος Ιερόθεος!

abola10