free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Παρέμεινε και ο Βαττής στο Κερατσίνι-H ξεχωριστή γιορτή των Ακαδημιών

Στο Κερατσίνι μας θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Χάρης Βαττής. Η εμβληματική  φυσιογνωμία  των “Ροσονέρι” συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και θα είναι για ακόμα σεζόν κάτοικος Κερατσινίου. 

Ο Βαττής, μέτρησε 33 συμμετοχές τη φετινή χρονιά, αγωνιζόμενος τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Πειραιά, αλλά και στο Ερασιτεχνών.

H σεζόν ολοκληρώθηκε για τους ….μεγάλους απόλυτα πανηγυρικά και το ίδιο ετοιμάζεται να γίνει και για την Ακαδημία της ομάδας μας.

 

Οπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και τώρα, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου που  έχουν στόχο τα επόμενα χρόνια  να βγάλουν ακόμα περισσότερα ταλέντα που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

 

Η γιορτή τελετή λήξης των Ακαδημιών  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα στις 19.30 στο “Παναγιώτης Σαλπέας” και το παρών θα δώσουν ο Πρόεδρος του συλλόγου και μέλη της πρώτης ομάδας η οποία κατάφερε να πετύχει την άνοδο στην Γ Εθνική- συν το ντάμπλ- και βεβαίως θα τιμηθεί .Παράλληλα, θα υπάρξουν  πολλές και σημαντικές εκπλήξεις

 

Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών, μάλιστα, ετοίμασαν και ένα βίντεο,αρκετά πρωτότυπο , που προσκαλούν τον κόσμο να δώσει το παρών σε αυτή  την ξεχωριστή εκδήλωση.

 

 

Related posts

Ποινές από την ΕΠΣ Πειραιά!

Abola Team

Μπαράζ ανανεώσεων στον Αίαντα Σαλαμίνας

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Μαυρόπουλο η Δόξα Πειραιά.

admin