free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στο γηπεδικό ζήτημα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης στη Γ.Σ.

Με μεγάλη συμμετοχή και μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (7/6) στα γραφεία του συλλόγου η Γενική Συνέλευση της χρονιάς της Αθηναϊδας.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης στην ολιγόλεπτη ομιλία που είχε έθιξε επί της ουσίας αρκετά από τα σημαντικότερα θέματα της ομάδας.

Μερικά από τα ζητήματα που αναφέρθηκαν στην Συνέλευση ήταν αρχικά η ανακοίνωση κι επίσημα στο Συμβούλιο του νέου προπονητή του αντρικού τμήματος του Γιώργου Βαϊτση αλλά και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά όπως και ότι το βάρος θα επικεντρωθεί στις ακαδημίες σε συνεργασία του προπονητή της αντρικής ομάδας με τους υπόλοιπους προπονητές όλων των τμημάτων.

Επίσης έγινε αναφορά στον οικονομικό απολογισμό του 2016-2017 και φυσικά στον οικονομικό προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που αναπτύχθηκε ήταν κι αυτό του γηπέδου που εκτιμήθηκε ότι θα αποτελέσει άνισο ανταγωνισμό στη νέα κατηγορία στην Α’ ΕΠΣΑ και τονίστηκε ότι για μια ακόμα χρονιά θα αποτελέσει τροχοπέδη για την καλύτερη δυνατή λειτουργία όλων των τμημάτων.

Related posts

Τεχνικό πρόβλημα με το e-mail της Ένωσης

Abola Newsroom

Ανεβαίνει ο Άρης

abola10

Μίλησε η ποιότητα

Κωνσταντίνος Περούλης